2777
2789

سلام من خودم یکسال پیش باحسین فرخنده عمل کردم کلینیک قائم اونروزیه دکتردیگه ام اونجابودبه اسم علی فهیمی خیلی ازش تعریف میکردن یه خانمی توی اینستاکاراش رودیده بوداز تهران اومده بوداون روزعمل داشت بقیه همه همراه بودن که خودشون قبلابافهیمی عمل کرده بودن درحدی که من گفتم کاشکی زودترمیشناختمش ولی درکل فرخنده ام خوبه راضیم حالا شماتحقیق کن ببین کدوم بهتره فرخنده مطبش بابله فهیمی ساری انشاالله بهترین نتیجه روبگیری

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

سلام خوشگلم

بابل عمل کردم ده سال مبگذره از عملم بینیم استخونی بود و هنوز ک هنوزه هیچ مشکلی واسه بینیم پیش نیومد طبیعی عمل کردم فانتزی نخواستم ب شدت راضیم سوراخ های بینی یک اندازست

فس فس اصلا نمیکنم

خیلی قشنگ شد کارش عالی بود من بابل علی توسلی عمل کردم روی ب روی بیمارستان روحانی بابل

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم✨

خواهش میکنم گل

علی توسلی

خواهرشونم اگه اشتباه نگنم صبا توسلیع

ولی کار برادرش عالیع منو پسر خالم با هم پیش داداشه عمل کردیم ن بینیمون افتاد ن کج شد نه برگشت داشت

خواهش میکنم گل علی توسلیخواهرشونم اگه اشتباه نگنم صبا توسلیعولی کار برادرش عالیع منو پسر خالم با هم ...

۹۰درصد پیشش عمل میکنم اما دودلمم سخت ترین کار دنیا انتخاب دکتر برای بینیه🥲😂

۹۰درصد پیشش عمل میکنم اما دودلمم سخت ترین کار دنیا انتخاب دکتر برای بینیه🥲😂

۱۰۰درصدش کن من ده سال پیش همه جا امار گرفتم اون موقع۳.۸۰۰دادم

تنها دکتری بود ک سوراخ بینی ها یکسان بود و همه راضی بودن

۱۰۰درصدش کن من ده سال پیش همه جا امار گرفتم اون موقع۳.۸۰۰دادم تنها دکتری بود ک سوراخ بینی ها یکسان ب ...

میشه نیم رخ و تمام رخ ببینم بینیتونو چهرتونو میتونین برش بزنین

البته اگه موردی نداره و سختتون نیست