2777
2789

دیروز همسایمون اومد خونمون کاری داشت ، نگهش داشتم یه چای باهم بخوریم

مادرشوهرم زنگ زد صحبت کردم و معذرت خواهی کردم گفتم مهمون دارم گفت کیه گفتم همسایه

همون پشت تلفن شروع کرد که آی همسایه ها فلونن علونن تو این دورو زمونه همه دزدن ، یه موقع میاد خفت میکنه میکشتت دزدی میکنه و....😳🙄🙄 منم قطع کردم

امروز زنگ زده چرا میذاری همسایه بیاد خونت به هیچ کس اعتماد نکن ، میان آدمو میکشن😐

من این همسایمون 3 ساله میشناسم همه کسو کارشونو ، خانواده خوب و محترمی هستن

کلا وقتی ببینه ی موقع تو خیابون با کسی سلام علیک میکنم یا مثلا میرم یه ختم انعامی جلسه قرانی، یا با دوستام برم جایی

همش دعوام میکنه میگه همه دزدن همه قاتلن همه متجاوزن

خخخخیلی منفی نگره

خودشم حتی با یک نفر هم دوست نیست و صبح تا شب تو خونه فیلم ترکیه ای میبینه، فکر میکنه همه خیانت کارن

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چشم کار خودتو بکن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

😆😆😆😆اونجا که گفتی همش فیلم ترکیه ای میبینه 

ببین چه کرده ذهن و معزش

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

😆😆😆😆اونجا که گفتی همش فیلم ترکیه ای میبینه ببین چه کرده ذهن و معزش

چی بگم والله

به همه شک داره

فکر میکنه همه دارن به هم خیانت میکنن

چی بگم واللهبه همه شک دارهفکر میکنه همه دارن به هم خیانت میکنن

شاید یواشکی زیاد میاد تو نینیسایت اینجا خودش از چندین شبکه ماهواره ای خطرناکتره و پره از خیانت وشک تردید و بدبینی و غم

اسم ماهواره بدرفت .فکر کنم مادرشوهراینحا عضوه ازبس این دوساله تاپیک خیانت و قت ل . تجاو.ز و دزدی زدن روش تاثیر گذاشته

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

شاید یواشکی زیاد میاد تو نینیسایت اینجا خودش از چندین شبکه ماهواره ای خطرناکتره و پره از خیانت وشک ت ...

ن بابا اصلا بلد نیست با گوشی کار کنه

خیلی زن ساده و زودباوریه متاسفانه

و خخخخیلی منفی نگره

تا میشینی پیشش انقدر حرف های منفی و ناراحت کننده میزنه

احساس میکنی الآنه که از شدت ناراحتی بترکی و بمیری