2777
2789
میشه کاملا جدی به این سوالم جواب بدی که ، دقیقا کدوم حس ماورایی و بدون ذره ای شک بهت گفته اینا چرت و ...

حس مامورایی نگفته عزیزم قصد توهینم نداشتم فقط واقعیت گفتم چمیدونم دعا فلان دعا بیسار این نذر اون نذر اصلا شاید ندونی نذر کردن از گوشت حیوانات کارما داره چون حالت قربانی 

حس مامورایی نگفته عزیزم قصد توهینم نداشتم فقط واقعیت گفتم چمیدونم دعا فلان دعا بیسار این نذر اون نذر ...

اولا این چرت و پرت و فلان و بیساری که داری نسبت میدی راجع به کلام خدا هستش ، دوما توی این تاپیک چیزی راجع به گوشت حیوانات دیدی ، سوما از کجا میدونی همه ی آدما به همه ی چیزایی که تو فکر میکنی معتقدن؟! شاید من هم اصلا به قربانی کردن یه حیوان زبون بسته معتقد نباشم؟! میدونم توهین نکردی ، ولی بیا اهل قضاوت همدیگه هم نباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا این چرت و پرت و فلان و بیساری که داری نسبت میدی راجع به کلام خدا هستش ، دوما توی این تاپیک چیزی ...

قضاوت نکردم منظورم از دعا همون دعا نویسی فالگیری گفتی نذر فکردم حیوانی ..... درکل امیدوارم به حاجتت برسی