یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای باردار شدنگفت کمی تخمدانم تنبله ولی مشکل خاصی نیستولی حالا اینجوری شدم احساس می کنم تنبلیم بیشت ...
منم تنبلی خفیف دارم ولی چندماهه ۲۸ روزه شدم و فولیکول خوب داشتم.. دوفامد هم پریودو منظم میکنه
ان شاءالله باردار که شدید بعدش مواردی که برای تخمدان خوبه رو رعایت کنید مثل ورزش و اصلاح سبک و تغذیه .. تا ذخیره تخمدان و تنبلی تخمدان بدتر نشه بخاطر قرصا و بارداری بعد راحت تر باشه
من ای وی اف میکنم عزیزم ،هم بخاطر چندقلو هم اینکه همسرم کم تحرکی داره خودمم یه لوله م بسته ست شانسم یه ماه درمیونه .. این قرص اوزیل هم بنظرم دکتر داد تا هورمون fshم که برای رشد فولیکوله تنظیم بشه اخه ۱۴ بود باید زیر ۱۰ باشه ،، بزودی باید مجدد ازمایش هورمونی بدم ..
وقتی مردا مشکل اسپرمی دارن بیشتر نیاز به ای وی اف هست وگرنه اگر خانم فقط تنبلی تخمدان داشته باشه با قرص اکثرا حل میشه نمونه ش یکی از اشناهامون تنبلی شدید داشت ولی قرص خورد الان بارداره خداروشکر