2777
2789
عنوان

وایی خدا وای

123 بازدید | 19 پست

چرا مادرها این طورین 

ما چندتا بچه ایم بعد مامانم هر چند ماه باید آزمایش بده و بره دکتر اگه حالش بد باشه دکتر مینویسه برای بستری در بیمارستان مشکل قلبی داره وقتی بیمارستان بستری میشه من میرم همراه میمونم تا مرخص بشه دکتر هم من باهاش میرم و آزمایش هم میخواد بده من باهاش میرم دارو هم من میگیرم ولی هزینش پدرم میده بقیه خواهر و برادرام اصلا دخالتی نمیگن و نظرهای مسخره میدن یا اگه یه موقعه پدرم بگه این خیلی زحمت مادرتون میکشه ناراحت میشن و حسودی می‌کنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار نگفتند ما باهاش بریم دکتر تو نرو خلاصه چند وقت پیش گفتم بیاید نوبتی کنیم یکی بره دکتر و....هر کی یه جای کارو بگیره قبول کردند گفتند تو باهاش برو آزمایش بده ما باهاش میریم دکتر خلاصه...

منم ساده گفتم باشه نوبت دکتر که شد همه گفتند برووو دیگه گفتم ما با هم قول و قرار کردیم من رفتم باهاش آزمایشگاه نوبت شماست قبول نکردم برم باهاش تنها رفت و الآن همه از من طلبکارن 

بهتره یکمی کار بهشون بدی انجام بدن حتی به زور

وقتی کسی خودش احساس مسئولیت در قبال مادرش نداره،به زورم نمیتونی درستش کنی،من با میل و رغبت انجام میدم و خیلی هم حس خوبی دارم،اصلاً واسم اذیت کننده نیست،خوشحال میشم که کاری از دستم واسه پدر و مادرم بربیاد

وقتی کسی خودش احساس مسئولیت در قبال مادرش نداره،به زورم نمیتونی درستش کنی،من با میل و رغبت انجام مید ...

منم دوست دارم‌کاری برای خانوادم انجام بدم ولی وقتی میبینم بقیه فکر می‌کنند وظیفمه عصبانی میشم فکر کن مادرم بیمارستان بستری شده هیچ کس نرفت پیشش همراه بمونه یکی گفت شوهر دارم یکی گفت بچه مدرسه ای دارم من مجبور شدم چندین هفته نرم مدرسه برم پیش مادرم بمونم الآنم میگم میگه خب نمیومدی😐