2777
2789
عنوان

میگه حق ندارم هیجا برم

67 بازدید | 6 پست

امروز برگشت اگه منو میخوای نباید بری مدرسه نه باشگاه نه با دوستات بری بیرون فقط بشین خونه فقط میتونی با من بیایی بیرون باورتون نمیشه من انقدر برام ارزشمند بود که قبول کنم با اینکه مامان بابام عمرا بزارن من نرم مدرسه مخصوصا که دروازدهمم امسال تموم میشه با این حال گفتش بهم بکش از زندگی من بیرون انقدر خودتو نچسبون بهم من اصلا کاری باهاش ندارم خودش هر دفعه دوران میزنه برمیگرده 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 

فقط بهانه گرفته که تو نباشی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درک میکنم حالت بد باشه...

هرکسی جات بود همین حس رو داشت چ بسا بدتر

حق داری واقعا... 

ولی طرف خوب قضیه اینع ک این ادم الان شناختی... میدونی چی میشد اگر مثلا ازدواج میکردین و می‌فهمیدی ؟ 

اگر دوست داشتی با کسی حرف بزنی، میتونی روم حساب کنی💚

درک میکنم حالت بد باشه...هرکسی جات بود همین حس رو داشت چ بسا بدترحق داری واقعا... ولی طرف خوب قضیه ا ...

ولی من واقعی دوسش داشتم بخاطرش به همه دروغ گفتم چشمو رو همه ی عیباش بستم بعد مادر و خالشو فرستاده دم مدرسه که بهم بگن دست از سرش بردارم انصاف نیست حتی با باباش قهر کرد زد بیرون از خونه تا چند ماه از بابام میگرفتم خرجش میکردم الان تو روم بلند میشه 

اسکلی باهاشی؟ فرطی بلاکش کن

تموم کردیم فقط دلم خیلی پر بود میخواستم به یکی بگم به دوستای خودم بگم کلمو میکنن چون دفعه اخر که کات کردیم خیلی بد زدتم دیگه بعدش قسم خوردم برنگردم بازم همرو پیچوندم برگشتم بهش ولی حقیقتا دیگه من نمیتونم یه طرفه بجنگم نمیخواد دیگه زورش که نمیتونم بکنم