2777
2789

امروز گفته ساعت ۷ زنک بزنم بیدارش کنم با پسر خالش برم بیرون (جلوی پسر خالش این حرکت و زد ولی وقتی گلگی کردم گفت شوخی کردم 🙄) 

حالا من دوست ندارم برم چون هم حوصله ندارم هم دیگه خجالت میکشم جلوی پسرخالش بهش زنگ زدم بیدارش کردم بگم نمیام ؟😐یا کلا نباید بیدارش کنم ؟😐

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

من بودم خیلی سرد بیدارش میکردم و میگفتم نمیام 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهش گفتی باش بیدار میکنم انجام بده

چیزی نگفتم صبح پیام داده و خوابیده منم بیدار شدم دیدم پیام داده 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ساعت گوشیش کوک میکرد یعنی چی تو بزنگی که بگه زنم بیدارم کرد . هنوز بچس این اه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

تاپیک انار رو خوندم

چرا انار رو گردن نمیگرفتین؟مگه چی بود حالا؟یکیتون بی دردسر میگرفتش شر درست کردین

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

باهاش نرو ولی بیدارش کن

در ضمن جلوی فامیل هاش بیشتر بهش بها بده

اون دوست داره مقتدر جلوه کنه و شما با القای اقتدار بهش

حس خوب بده

البته تو خلوت خودتون کت تن شماست

ولی جلو دیگران جور دیگری جلوه بده

به نفع خودت هست

ساعت گوشیش کوک میکرد یعنی چی تو بزنگی که بگه زنم بیدارم کرد . هنوز بچس این اه

همیشه من بیدارش میکنم عصرا

جدی نگیر بابا برو به نظرم

چرا 

باهاش نرو ولی بیدارش کندر ضمن جلوی فامیل هاش بیشتر بهش بها بدهاون دوست داره مقتدر جلوه کنه و شما با ...

اگه کیسه انار و بده دستم مقتدر میشه ؟😂خب من ریدم به این اقتدار

تاپیک انار رو خوندمچرا انار رو گردن نمیگرفتین؟مگه چی بود حالا؟یکیتون بی دردسر میگرفتش شر درست کردین

چون مجبورم کرد منم خوشم نمیاد وقتی میگم نه کسی مجبورم کنه 

دیگه یه چیزی بوده تموم شده ازت عذرخواهی کرده ؟ اگه کرده برو اگه نکرده بهش بگو برای چی نمیری

کلا گردن نگرفت گفت شوخی کردم بعد دید من کوتاه نمیام عذرخواهی کرد ولی پشیمون نبود تازه توقع داشت منم ازش عذر خواهی کنم می‌گفت منو ضایه کردی جلوی پسر خالم حرفمو گوش ندادی 

منم گفتم چرا پس زود تر نگفتی ضایع شدی ؟چرا تا من گفتم هولم دادی میگی ضایم کردی دست پیش گرفتی