2777
2789
عنوان

با لیسانس حقوق بنظرتون اموزگاری شانسم بیشتره یا دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 45 پست
خب دبیر کمه دارن جذب می‌کنن مگه جای شما تنگ میشه

آره وقتی من ک دبیری خوندم و تحصیلات این کار رو دارم هم باید آزمون بدم برام سنگین میاد ببینم با کسی ک رفته مهندسی خونده وکالت خونده دامپزشکی خونده میاد وارد شغل ما میشه

معلمی شده یه شغل هرتی ک هرکی نتونسته تو رشتش شغل پیدا کنه میاد معلم میشه 

خب اگه به تدریس علاقه داشتن میرفتن مثل ما تحصیلاتشو بدست میاوردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دلیل میشه وارد شغل بقیه رشته ها بشید؟؟جالبه من ک دبیری خوندم نمیتونم برم وکیل بشم ولی حقوق خونها ...

شما چرا ناراحتی و بهتون فشار اومده؟؟؟

حتما می تونن و از پسش برمیان که دارن جذب میشن

بعدشم این روند آزمون و مصاحبه و گزینش داره که هرکسی که لایقش هست موفق میشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
این دلیل میشه وارد شغل بقیه رشته ها بشید؟؟جالبه من ک دبیری خوندم نمیتونم برم وکیل بشم ولی حقوق خونها ...

هر کسی که تو این آزمونها بیشتر تلاش کنه قبول میشه من سال قبل شرکت کردم البته پرورشی با لیسانس مدیریت بازرگانی و قبول شدم و تموم تلاشم و میکنم که یه معلم موفق باشم سعی کن خوب بخونی که از رقبا جا نمونی....

شما فرهنگیان خوندی؟ اگر آره که نیازی به آزمون نداری!

نه دانشگاه آزاد دبیری خوندم

حرفم هم اینه ک من چون گرایشم دبیری هس حتی نمیتونم برم بانک یا شغل های دیگه وارد بشم ولی بقیه رشته ها راحت میان وارد شغل ما میشن

آره وقتی من ک دبیری خوندم و تحصیلات این کار رو دارم هم باید آزمون بدم برام سنگین میاد ببینم با کسی ک ...

والا تحصیل ت دانشگاه دیگه و همون رشته در فرهنگیان ب مراتب سخت‌تره مثلا من دوستم عربی دانشگاه تهران خونده بود ب مراتب با سوادتر از عربی فرهنگیان بود و بعد قبولی هم دو سال دوره گذاشتن براشون و بعد جذب شد 

نه دانشگاه آزاد دبیری خوندمحرفم هم اینه ک من چون گرایشم دبیری هس حتی نمیتونم برم بانک یا شغل های دیگ ...

حالا کاری به رشته های بی ربط ندارم ولی بعضی رشته ها درسته دبیری و غیره نخوندن ولی واقعا باسواد و لول بالا هستن و اینکه صرفا بخاطر اینکه دبیری نیستن بگیم هرتی وارد معلمی میشن حرف جالبی نیست

حالا کاری به رشته های بی ربط ندارم ولی بعضی رشته ها درسته دبیری و غیره نخوندن ولی واقعا باسواد و لول ...

خب وقتی هرکی از رشته خودش به جایی نمیرسه میاد سمت معلمی یعنی هرتیه

اینجوری میشه ک قبولی کنکور در مدارس دولتی خیلی کمه و افت تحصیلی در ابتدایی بیداد میکنه چون اغلب معلما رشته های نامربوط دارن و بلد کار نیستن

این مسئله در جامعمون باید جدی گرفته بشه

خب وقتی هرکی از رشته خودش به جایی نمیرسه میاد سمت معلمی یعنی هرتیهاینجوری میشه ک قبولی کنکور در مدار ...

این آمارو از کجا آوردین عزیزم !؟،اتفاقا برعکس گفتی قبولی کنکور از غیرانتفاعیا خیلی بیشتر بود تا قبولی مدارس دولتی !