2777
2789
عنوان

😐خداکنه واقعیت نداشته باشه😭😭😭

475 بازدید | 40 پست

😐خانوما ی سوال 

شمایی ک زایمان طبیعی کردید

تو اتاق عملتون مرد هم بود؟؟؟؟

😐😐😐😐چرا باید مرد تو اتاق عمل زایمان طبیعی باشع

بیمارستان دولتی دکترم اونجا کار میکنه خانومه ولی هفته ایی یک بار میاد

میترسم اون روزی ک زایمان دارم خودش نباشع یکی دیگ جاش عمل کنع

مگه مرد هم  زایمان طبیعی برای بیمار خانوم انجام میده؟؟؟؟

اصلا تو زایمان طبیعی مرد تو اتاق عمل هست؟؟؟؟؟

لطفا اگه میدونید جواب بدید😑 اصلا استرس گرقتم

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بیمارستان اموزشیه پسرهای اینترن میانباید یاد بگیرن

نه عزیزم بیمارستان اموزشی نیست ولی متاسفانه دکترم هفته ایی یک بار میاد اونجا اگه شانس من باشه اون بیافته خوب خوبه اگه نباشه یکی دیگ میافته مرد هم هست 

الان همه میریزن سرت و میگن چه مسخره ما پیش پزشک زنان مرد میریم برا معاینه چون کارشون بهتره و باهاشون راحت تریم تو داری ادا در میاری و نقشه کشیدی با حیا بودن رو ترویج بدی و روشنفکری مارو زیر سوال ببری 

چون چند روز پیش یکی دیگه تایپک زد که از سونوگرافی مرد خجالت کشیدم همینا رو بهش گفتن 

نه ،مگر اینکه پزشک متخصصت مرد باشه

نه زنه ولی دکتر من بیمارستان دولتی هفته ایی یک بار میاد ولی اگه شانسم نباشه اون روز این نباشع یکی دیگ جاش میاد مرد هم هست