2777
2789
عنوان

درمان آلرژی به پروتئین کولیک رفلاکس یبوست اسهال تب کردنای مداوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 352 پست
سلام عزیزم دخترم دو ماه و نیمه رفلاکس داره پودر نیکسپید مصرف می‌کنه با فاموتیدبن ولی خوب نشده شیر خش ...

سلام عزیزم علایم آلرژی هم داشت یا فقط رفلاکس داره؟؟

علایم الرژی مثله جوش صورت.کهیر و اگزما.قرمزی مقعد.کولیک.دفع بلغم .مدفوع تیره.دونه های هضم نشده در مدفوع یاهرچیز غیرعادیه دیگه...

بعد از شروع شیرخشک ببلاک ای آر بهتر شده یا بدتر؟؟؟

مکمل چی میدی؟؟

شدت رفلاکسش بعد از واکسن دوماهگی تغییر کرد یا نه؟؟

بادقت همه رو دونه به دونه  جواب بده

همه در یک پیام

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

سلام عزیزم علایم آلرژی هم داشت یا فقط رفلاکس داره؟؟علایم الرژی مثله جوش صورت.کهیر و اگزما.قرمزی مقعد ...

آزمایش دادم دکتر گفت آلرژی داره 

تو مدفوع دون دون میبینم 

بعده واکسن دوماهگی شدت داشت 

قرمزی دورمقعد داره 

بعده شیر کمکی ببلاک ای ار بهتر شده بالا نمیاره 

از امروز دکتر گفت ببلاک اچ ا بدم بخاطر الرژی

شیشه شیر هم اصلا نمیگیره فقط با سرنگ میدم شیر خشک (ب عنوان کمکی ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش دادم دکتر گفت آلرژی داره تو مدفوع دون دون میبینم بعده واکسن دوماهگی شدت داشت قرمزی دورمقعد دا ...

امان از این واکسنا معلوم نیست چین

شیر خوبیه انشالله سازگاره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

امان از این واکسنا معلوم نیست چینشیر خوبیه انشالله سازگاره

شما بچتون کی بهتر شد ؟

مشکل دیگه ی من اینه که دخترم شیشه شیر نمیگیره از دوماهگی ب بعد 

سینه خودمم ب زور میخوره 

خیلی خسته شدم نمیدونم چی کارکنم 

علائم دیگه آلرژی چی می‌تونه باشه ؟

شما بچتون کی بهتر شد ؟مشکل دیگه ی من اینه که دخترم شیشه شیر نمیگیره از دوماهگی ب بعد سینه خودمم ب زو ...

دخترمن متاسفانه هنوز تغییری نکرده

ببلاک ای ار اصلا رژیمی نیست

خودتونم چون همه چیز میخورید بچه رفلاکس داره سینه و شیشه نمیگیره

برو تاپیک بعدیمو بخون

هفتا مورد اولی که گفتمو نخور

ببلاک اچ آ هم هرجوری تونستی بهش بده

بعد دوهفته بیا بگو تغییر کرده یانه

دخترمن متاسفانه هنوز تغییری نکردهببلاک ای ار اصلا رژیمی نیستخودتونم چون همه چیز میخورید بچه رفلاکس د ...

سلام عزیزم.خوبی شما؟؟شما دخترت بهتره؟؟حجامت آلرژی براش جواب داد؟؟؟

من ک داغوووونم.دخترم الان ۱۳ ماهه شده ولی به همه چی واکنش میده.شیرش آلفا هست.و استپ وزن روی ۹ مونده از ۹ ماهگی.هرچی تست کردم به بن بست خوردم.فقط با برنج ساده اوکیه.اونم رفلاکسشو تشدید میکنه.خیلی حالم بده

سلام عزیزم.خوبی شما؟؟شما دخترت بهتره؟؟حجامت آلرژی براش جواب داد؟؟؟من ک داغوووونم.دخترم الان ۱۳ ماهه ...

سلام عزیزم ممنون بخوبیتون

نه هیچ فرقی نکرد

پسرمم الرژی داشت با حجامت خوب شد ولی دخترم هیچ تغییری نکرد

منم حالم خرابه بیست ماهشه هیچ پیشرفتی نداره

عسل کنار میدم

پسرم عسل بهش نمیساخت بالا میورد باید کم بدی ببینی میسازه