2777
2789

تو یکی از تاپیکای قدیمی نی نی سایت دیدم چنتا از کاربرای اینجا با خوندن این سورع واقعا نتیجه گرفتن!!!

حالا دستورشو میذارم اما نفهمیدم منظورش چیه؟!! یعنی چی بدمد؟؟چیو بدمد؟ میشه یک نفر برام توضیح بدههه

دستورش:

برای فراموش کردن عشق شخص خاص

از ذهن و قلب ، با اعتقاد کامل و توکل به خدا

آیه ۲۷ از سوره مبارکه ابراهیم را هفت مرتبه قرائت کند و بر کف دستهایش بدمد و سپس دستهایش را به صورت و بدن بکشد . عشق و محبت به آن فرد را فراموش خواهد نمود. برای نتیجه گیری کامل بهتر است که این عمل را یک هفته ادامه دهد.

( یُثَبِّتُ اللّهُ الَّذِینَ آمَنُواْ بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِی الْحَیَاهِ الدُّنْیَا وَفِی الآخِرَهِ وَیُضِلُّ اللّهُ الظَّالِمِینَ وَیَفْعَلُ اللّهُ مَا یَشَاءُ ) .

❗در صورت لزوم تکرار شود

از خدا میخام هیچ عشق نامناسبی تو هیچ قلب پاکي نباشه🤲

بعد از خوندن آیه کف دستت فوت کن بعد دستتو بکش به سر و صورت و بدنت. البته من اینو انجام ندادم. ولی بعد از خوندن توحید و ناس و فلق و آیت الکرسی کف دستم فوت می‌کنم و به صورت و بدنم می‌کشم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.