2777
2789

قصد جسارت یا فضولی ندارم میتونم یه سوال بپرسم ؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شوهرم داره یا ن.ولی نمیزاشت سر کوچه هم برم.۲ سال تحمل کردم بلکه برام ارزش قاعل شه بزاره حداقل هفته ای یه بار یه بازار برم.یکی دو بار اجازه داد بار سوم زد زیرش منم از خونش رفتم.الان ۱۰ روزه ولش کردم خونه مادرمم شهرستان.

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
چرا توی این زندگی موندی؟!نمیترسی؟

بچه اتیسم دارم   هیچ جا تحملمون نمیکنن که

هزینه درمان داره که بالاست

پول ندارم کار ندارم  ازونور میگه بچرو بهت نمیدم  دیدم که به پدر شیشه ای حضانت بچرو دادن و بعدم بچرو کشته    ازینا میترسم

بچه اتیسم دارم هیچ جا تحملمون نمیکنن کههزینه درمان داره که بالاستپول ندارم کار ندارم ازونور میگه ...

عزیزم متاسفم 😔😔😔😔

ولی کاش طلاق بگیری و بری زیر کمیته و خیر زیاد داریم اینجوریم نیست داریم آدمای دلسوز 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

کارخوبی کردی اگر بچه نداریمن بچه دارم بچه اتیسم

ن ندارم.قرار بود اقدام کنیم ک اینجوری،شد ۱ نصفه شب تو شهر غریب از خونه زدم بیرون تا صب تو بیمارستان موندم صبش بلیط گرفتم خونه مادرم.۲ سال ب احترامش تنها بیرون نرفتم.یعنی ۲ سال کافی نبود؟بخودم گفتم مگه تو درختی ک بشینی یه جا ک دله این احمق قرص باشه

البته خودش بیرون میبرد ولی کافی نبود هر کسی نیاز داره یه تایمی برا خودش باشه 

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
میترسم حتی بچمم دیشب میگف مامان میترسم

ببین میتونی بری بنیاد خیره؟!

برو کاری کن برای خودتو بچت ...

مطمئن باش قانون بچه ب پدر معتاد نمیده 

عزیزم متاسفم 😔😔😔😔ولی کاش طلاق بگیری و بری زیر کمیته و خیر زیاد داریم اینجوریم نیست داریم آدمای د ...

تو شهر خودمون چندمورد دیدم که حضانت بچرو به مادر ندادن  و بچه پیش پدر شیشه ای مونده و  بچشونو کشتن