2777
2789

بالاخره بعد چندین ماه سختی و مشقت و دوندگی و بی پولی و بی درآمدی کشیدن شوهرم مشغول بکار شده تو جایی که چندساله واقعا آرزو میکشید بتونه بره کار کنه امروزم کارت پرسنلی شو گرفت واقعا یجور معجزه بود چون اون شرکت به هیچ عنوان استخدام نداره میگن کار خوبه خدا درست کنه واقعا...الهی هیچکس مشکل نداشته باشه تو زندگیش واقعا دهساله تلاش میکرد بره بلاخره نتیجه زحماتشو دید😢 فقط خدا میدونه به چند نفر زنگ زده و خواهش کرده و چقدر تو گرمای تابستون مسیر طولانی پیاده میرفت مینشست پشت در تا مدیرعامل و ببینه

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی صد هزار مرتبه شکر ان شالله دعای منم بشنوه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

خداروشکر انشالله همیشه موفق باشید ،تو ک دعات گیراست دعا کن منم ب زودی بچه دار شم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

خدایاروشکرخوشحال شدم انشاالله ازااین به بعدباشادی ودل خوش زندگی کنی ❤️❤️🙏🙏منم دعاکن زندگیم درست بشه بیام تاپیک بزنم چه ذکرودعایی کردی عزیزم ؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

خداروشکر😍راز حاجت روایی تو میگی؟دعا یا نذر خاصی کردی؟

من از ته دلم آرزو کشیدم واقعا چندین ماه منو پدرمادر شوهرم دعا میکردیم خودم قرآن و ختم کردم و نذر کردم تو اربعین صدتا غذا پخش کردم مادرشوهرمم جدا چندین بار پول داد به یه خانوم مستحق قرآن ختم کنه و تو دوماه محرم و صفر مرتب تو روضه ها بود و دعا میکرد بخدا خیلی میخوردیم به در بسته ولی آخرش خدا کارشو درست کرد ختم قرآن خیلی معجزه میکنه

خدایاروشکرخوشحال شدم انشاالله ازااین به بعدباشادی ودل خوش زندگی کنی ❤️❤️🙏🙏منم دعاکن زندگیم درست بش ...

ممنونم عزیزم ان شالله همه مشکل گشا بشن تو پست پایینی توضیح دادم 

خداروشکر انشالله همیشه موفق باشید ،تو ک دعات گیراست دعا کن منم ب زودی بچه دار شم

انشالله انشالله انشالله خدا به همه چشم انتظارا اولاد صالح و سالم بده برو تو پروفایلم تاپیکامو بخون من خودم دوسال دربدری کشیدم تا خدا یه دختر ناز بهم داد😍

خداروشکر تبریک واسه ماهم دعا کن 💔💔😔

الهی خدا همین روزا یه گل خنده بکاره وسط غمهات♥️

انشالله انشالله انشالله خدا به همه چشم انتظارا اولاد صالح و سالم بده برو تو پروفایلم تاپیکامو بخون م ...

عزیزم ختم قران یت هدیه به کی خوندی معلومه دلت پاکه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️