خواستم بگم دوماه استرس و فشار وبدو بدو بلاخره تموم شد،خدارو شکر میکنم،لطفا اگه توده ایی توی سینتون احساس میکنین یا توی سن باروی هستین حتما پیش دکتر برین براتون سونو وچکاپ کنین هم خیالتون راحته هم پیشگیری میشه از چیزای بدترلطفا خیلی به سلامتیتون اهمیت بدین،ماچ به همتون❤️
سلام عزیزم خداروشکر ببخشید میشه کامل از وقتی که توده رو احساس کردی تاعملت همه رو تعریف کنی؟؟؟فقط توده رو برداشتی؟خوش خیم بودیانه؟منم توده دارم دوتا بزرگ
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
لطفا از جواب سونو یاماموگرافی نترسین نگین میترسم برم دکتر چک کنم من خیلیا دیدم نشونه های توی خودش می بینه ولی از ترس نتیجه نمیره دکتره،بهم اطلاع رسانی کنید من خودم هیچی نمیدونستم خودم پیگیری کردم حتی مامانمم نمی بردم باخودم تنها پشت مطبا چهار ساعت دوساعت میشستم.تانتیجه بگیرم
من دارم.۱ ساله بزرگ نشده.امارای و مامو هم کردم.نمیدونن توده هست یا کیست.گفتن باز تا ۶ ناه دیه صبر ...
من تو دوتا سونوتوده رو دیدن اما تو ام آر آی هیچی نیس مگه میشه؟؟؟
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
چرا اینجوریه؟شما درد هم داری؟من در امونمو بریده ۲تا توده تقریبا ۵ یا۶سانتی دارم ...کاش عمل کنم راحت شم