2777
2789
عنوان

بلاخره عمل توده سینم انجام شد

404 بازدید | 40 پست

خواستم بگم دوماه استرس و فشار وبدو بدو بلاخره تموم شد،خدارو شکر میکنم،لطفا اگه توده ایی توی سینتون احساس میکنین یا توی سن باروی هستین حتما پیش دکتر برین براتون سونو وچکاپ کنین هم خیالتون راحته هم پیشگیری میشه از چیزای بدترلطفا خیلی به سلامتیتون اهمیت بدین،ماچ به همتون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خداروشکر ببخشید میشه کامل از وقتی که توده رو احساس کردی تاعملت همه رو تعریف کنی؟؟؟فقط توده رو برداشتی؟خوش خیم بودیانه؟منم توده دارم دوتا بزرگ

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

لطفا از جواب سونو یاماموگرافی نترسین نگین میترسم برم دکتر چک کنم من خیلیا دیدم نشونه های توی خودش می بینه ولی از ترس نتیجه نمیره دکتره،بهم اطلاع رسانی کنید من خودم هیچی نمیدونستم خودم پیگیری کردم حتی مامانمم نمی بردم باخودم تنها پشت مطبا چهار ساعت دوساعت میشستم.تانتیجه بگیرم

به سلامتی عزیزممنم ۶-۷ ساله دارم و هر شش ماه سونوو سالی یبار مامو میشمنمیدونم چرا دکترا نمیگن برش دا ...

من شاید برم دکتره جراح زیبایی،ببینم سینه هام و تخلیه میکنن که پروتز یزارن که راحت شم...

تو خانواده ما خیلی سرطان سینه داریم

من دارم.۱ ساله بزرگ نشده.ا‌م‌ار‌ای و مامو هم کردم.نمیدونن توده هست یا کیست.گفتن باز تا ۶ ناه دیه صبر ...

من تو دوتا سونوتوده رو دیدن اما تو ام آر آی هیچی نیس مگه میشه؟؟؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
لطفا از جواب سونو یاماموگرافی نترسین نگین میترسم برم دکتر چک کنم من خیلیا دیدم نشونه های توی خودش می ...

من چمد ساله کیست سینه دارم پرولاکتبنم بالاس همش قرص میدن خوب میشم باز قطع کتم همون اش و همون کاسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دقیقا مثله من

چرا اینجوریه؟شما درد هم داری؟من در امونمو بریده ۲تا توده تقریبا ۵ یا۶سانتی دارم ...کاش عمل کنم راحت شم

توی سونوگرافی چکاپ هرشش ماه دارم

عزیزم میشه جوابمو بدی