2777
2789

خاستگار ک چه عرض کنم، منظورم دوست پسریه ک کلا یه بار اومد خاستگاری و جواب رد از بابام شنید و‌ گف فکر ازدواجو بیرون کن از سرت و همینجوری با هم باشیم تا هرکدوم ازدواج کنیم...

من ۲۳ سالمه و وضع مالی خانوادم خیلی معمولیه، خودم شاغلم (کارمندم) و درامد زیاد نیست در حد ماهی ۸.۹ تومن ،باحجابم ولی سبزه و لاغر و برجستگی کم،عمل هم نکردم متاسفانه هنوز .صورتمم ظرافت و زیبایی خاصی نداره.قدمم ۱۶۰ 

از بچگی صد بار از همه شنیدم که بهم گفتن زشت و سیاه واسه همین عزت نفسم صفره و چون خاستگار دیگه ای ندارم دو دستی چسبیده بودم ب این...

این پسره هم ک یه سال باهاش بودم ۳۸ سالش بود و مجرد،قدش تقریبا ۱۷۸ اینا و لاغر و کارمند درامد خالص ماهی ۱۴ اینا.نمازخون و از دور موجه و مظلوم اما مثلا کلی دخترای خوشگل همسایه و فامیل صد پشت دورتر فالو کرده بود و لایک میکرد،ماشینشم تیبا و خونه هم نداشت و میگف زیرزمین مامانم بشینیم ولی اصلا خسیس نبود و دست ب خرجش خوب بود...

ولی چون این همه سال مجرد بود،توی زن گرفتن کمالگرا شده بود و چشماش پر

گاهی میگم کی بهتر از این میاد دیگه...

توی تاپیکای قبلی گفتم رفتم پیجشو دیدم ک پر از کیسای ازدواج و‌دخترای خوشگل بود و داغون شدم و علت سردیشو فهمیدم و هی ب خودم لعنت میفرستم که اگه خوشگل بودم ،براش کافی بودم و انفالوشون میکرد

لطفا اصرار ب عکس نکنید.نمیتونم...

با تمام وجود حسرت همسنامو میخورم ک شوهره صد بار اومد خاستگاری و پیگیرشون بود و الان با عشق ازدواج کردن و نگیر ترین پسر رو ازدواجی کردن،اونوقت من چسبیدم ب این هیز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووه حالا فکر کردم چه مورد دندونگیری رو ازدست دادی!

بیخود خودتو لعنت نکن، چون هیزی اون ربطی به زیبایی طرف نقابلش نداره. زن نگرفتنشم به دلیل کمالگرا بودن نیست،علتش اینه که هیزه و نمیتونه فقط با یه نفر بمونه و بقیه دخترای خوشگل رو آنفتلو کنه! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اولا خواهر من

من نمیدونم کی و کجا و چه موقعی خانوم ها میخوان این حس حسادت رو نسبت به بقیه از بین ببرن و بیخیال مقایسه خودشون با دیگران بشن و سرشون تو زندگی خودشون باشه

بابا بیخیال توروخدا اگه حس میکنی بدن ایده آلت و نداری خب برو ورزش کن یا به خودت برس

اگه هم شرایطشو نداری با سرزنش خودت به هیچی نمیرسی

اگه اینقد نسبت به خودت ضعف داشته باشی و هی خودتو با فالوراش مقایسه کنی فقط باعث میشی اخرش یکی بیاد توی زندگیت و مدام ازت سواستفاده کنه

در ضمن خودتم آدم خوبی نیستی که اون پسرو الکی قضاوت میکنی و میخوای باهاش ازدواج کنی چون خواستگار نداری وگرنه میل هم بهش نداری

چرا انقدر کم توقعی؟ چرا نقاط قوتتو نمیبینی؟

اینکه شاغلی و مستقلی تو این سن خودش خیلییی خوبه. 

قیافتم مطمئنم بد نیست

از اعتماد به نفس پایینته که اینطوری میگی

تو اول رو عزت نفست کار کن خودتو دوست داشته باش

اونوقت بعد یه مدت میبینی دورت پر شده. دکمه این پسرم بزن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

تو که درامد داری

برو باشگاه هیکلت رو بساز

به خودت برس

میدونی چقدر روتین پوستی و ژل تو روشن شدن پوست تاثیر داره؟

چرا اینقدر خودت رو تخریب میکنی؟

به خودت برس برو باشگاه ژل بزن به پوستت و موهات برس خودت رو دوست داشته باش به خودت انرژی خوب بده ببین چطور همه خواهانت میشن

تا وقتی که تو خودت رو دوست نداری و ذهنیتت اینه از دید بقیه هم همینطور به نظر میرسی

لیاقت تو اینه بری با یک مرد چهل ساله ی هول تو زیرزمین زندگی کنی؟

سنت کمه 

هنوز خیلی جا هست تا بهتر از اینا بیاد خواستگاری ات 

والا من زندایی هام یکی از یکی داغون تره نه خوشگلن نه هیکل دارن نه قد (یکی خیلی بلند یکی خیلی کوتاه)

دایی هام رفتن اینا رو گرفتن ؛ دایی ام تو محله کلی خاطرخواه داشته و دخترای آدم حسابی ازش خوششون میومده (اینو همه میگن)

ولی رفت یه زن گرفت  نه هیلکل داشت نه خوشگل بود نه هیچی ، خانه دار هم بود ...

دایی ام رو هم بدبخت کرد ۳۰ سال زندگی کردن هنوز خونه ندارن ...

بقیه دایی هام همه چی دارن ...

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷