2777
2789

با آقایی از اردیبهشت در ارتباطم ایشون از رابطه قبلیش ک ازدواجی بود اومده بود بیرون یعنی نزدیک عقد رابطش بهم خورده بود

برای تسکین روحش انگار وارد این رابطه شد 

منم تنها بودم و مستقل دور از خانوادم اینطوری شد ک رابطمون شروع شد من روز اول بهش گفتم موندنی نیستم و قراره از کشور خارج بشم ولی دوسش داشتم خیلی حمایتگر بود و از اول بهم علاقه مند شدیم 

شهریور یک هفته قبل اینک ویزای من بیاد ازم خواستگاری کرد منم اون موقع خوشحال بودم باهاش رفته رفته نزدیک خروج من شد اصرار داشت با خانواده بیایم خواستگاری و عقد کنیم خانوادم هی میگفتن صبر کنیم بهتره

اجازه دادیم بیاین خواستگاری ولی طوری رفتار کردیم ک اصن حرفی از حلقه و عقد و اینا زده نشد بیشتر شبیه معرفی دوتا خانواده بود

روز خروجم با من تا ترکیه اومد ۵ روز باهم ترکیه بودیم کلی برام خرید کرد بلیطامم اون گرفت حدود ۲۰ تومن بلیطم شد.ولی هزینه یکسال زندگی من نزدیک ۱ میلیارد شد همشو بابام داره میده و کشوری ک زندگی میکنم قانونش اینه که همسر فقط پیوست میخوره. حالا آقا گیر داده عقد کنیم ک اینم پیوست ب من بشه و بیاد.

بچه ها پسر زرنگیه تو ایران تو بهترین جای تهران خونه داره ماشین خارجی داره فقط ماهی ۶۰ تومن داره قسط میده درامد خوب و شغل با پرستیژ داره 

ولی آخه من ک دیگ نیازی ب اینا ندارم من الان حمایتشو میخواستم ک اگ قراره اونوپیوست کنم ب خودم حداقل هزینه های منو بده . منطقی نمیگم؟؟ این باعث شده ازش سرد بشم

الان میگم خب اینجا یه رشته خفن رو شروع کردی قراره با کلی آدم درست حسابی برخورد کنی چرا باید اینو آویزون خودت کنی البته اگ بیاد کار میکنه و منم تو هزینه هام کمک میشه واقعا نمیدونم کار درست ادامه دادنه یا اینک زودتر تموم بشه 

این روز اول اصرار داشت من بگیر نیستم و وابسته نشو الان تبدیل ب بگیر ترین آدم دنیا شده 

به نظرم باهاش ازدواج کن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان میخوای چیکارش کنی نمیشه یهو از زندگیت بندازیش بیرون

نمیدونم الان هزینه هام بالاست خیلی راحت خرج نمیکنم پول بابامو دلم نمیاد راحت خرج کنم خودمم هنوز سر کار نرفتم اصلا نمیدونم بتونم با این رشته سخت کار پیدا کنم یا نه 

ایشونم هی میگ عید بیا عقد کنیم ک بعد پیوست بخوره ب من بیاد 

شاید دوست داره چون ای طور میگی پولدار نیاز ب پیوست نداره هروقت بخوا خودش میتونه بره خارج

مهاجرت ک فقط پول نیست زبان میخواد سن پایین و هزار تاچیز دیگ ک نداره 

اگه ادم درست و حسابی هست ازدواج کن ولی اگه فکر میکنی واسه خارج زندگی  کردن میخواد باهات ازدواج کنه اینکارو نکن

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
عزیزم توقعت بیجاست چرا کسی ک حتی باهاش عقد نکردی باید خرجتو بده؟اصلا معلومم نیس ک باهاش بمونی

اون رابطه رو تموم شده میدونه شوهر عمه من فوت کرده گیر داده بره تو مراسمات

اگ عید عقد کنیم ب واسطه من شهروند یکی از بهترین کشور های اروپایی میشه از همون لحطه اجازه کار و زندگی تو این کشور رو ب واسطه من پیدا میکنه 

اگه ادم درست و حسابی هست ازدواج کن ولی اگه فکر میکنی واسه خارج زندگی کردن میخواد باهات ازدواج کنه ا ...

نمیدونم چطور باید بفهمم 

هی میگ اگ سختت شد برگرد ما برای زندگی تو ایران چیزی کم نداریم ولی احساس میکنم شعاره