2777
2789
عنوان

خون زیاد🩸

147 بازدید | 26 پست

خانما من دیروز پری شدم«ببخشیدا» و خون زیادی ازم میره اما لخته مانند نیستن خون شفاف هس انگار چاقو خوردم و درد دارم قسمت کمر و پا و پایین شکمم.👀

چیا بخورم تو این دوران ؟کسی تجربه ای داره؟

کمکم کنه لطفا🙏🏻خیلی اذیت میکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲من کلا دوروزشدم نمیدونم چ غلطی کنم خسته شدم ازاین شرایط😔منی ک 7روز شدید میشدم الان دوروز درحدلکه بینی میشم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

وای اسی منم پریشب  خونریزی وحشتناک داشتم با دفع لخته تا صبح بعد دیگه پاک پاک شدم نمیدونم چی بود البته وقت پریودمم بود ولی فقط یک شب؟؟؟ من ماه پیش کورتاژ شدم

بچه ها کسی تجربه مشابه داشته برا من؟

🥲🥲من کلا دوروزشدم نمیدونم چ غلطی کنم خسته شدم ازاین شرایط😔منی ک 7روز شدید میشدم الان دوروز درحدلک ...

متاهلی؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

🥲🥲من کلا دوروزشدم نمیدونم چ غلطی کنم خسته شدم ازاین شرایط😔منی ک 7روز شدید میشدم الان دوروز درحدلک ...

خواهرمم مثل شماس و خیلی سخت پریود میشه منم بر عکسش

اون برا تنبلی تخمدانش پیاز و جعفری رو میجوشونه و آبش و میخوره و رازیانه

خواهرمم مثل شماس و خیلی سخت پریود میشه منم بر عکسشاون برا تنبلی تخمدانش پیاز و جعفری رو میجوشونه و آ ...

من ذخیرم زیر یک نزدیک صفر

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
وای اسی منم پریشب خونریزی وحشتناک داشتم با دفع لخته تا صبح بعد دیگه پاک پاک شدم نمیدونم چی بود البت ...

وای عزیزم چه دوران سختی رو گذروندین

ایشالا حالتون همیشه خوب باشه اما موقعیت شما حساس بوده ب نظرم با دکتر مشورت کنین