2777
2789
عنوان

مشاورم میگه باید پولو کامل بدی شات

285 بازدید | 19 پست

سلام روزتون بخیر

من مشاور گرفتم برا کنکور و ۳ ماه باهاش بودم و ماهی ۸۰۰ ولی خدایی ازش راضی نبودم و الان خواستم عوضش کنم دیروز ک پونزدهم بود بهش پیام دادم و گفتم نصف ماه رفته پس نصف مبلغ این ماه رو براتون واریز میکنم اما ببینید چی میگه😐

حق با کیه؟ چکار کنم؟

کاربری واگذار شده...

همین فقط بفکر پولن درست حسابی مشاوره نمیدن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراردادیکساله بستید؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پیام من.......سلام شبتون بخیر

مرسی بابت زحماتتون و این چند ماه که کنارم بودید میخواستم از این به بعد خودم برنامه ریزی کنم بخونم ممنونم ازتون بازم🙏🏻❤

مبلغ این نصف ماه رو هم براتون واریز میکنم🙏🏻

پیام اون......

سلام عزیزم

مؤفق باشی

ولی قرارداد ما نصف نبوده روز اول گفتم یک ماه کامل باید پرداخت بشه چه یک روز کارکرده باشیم چه ماه کامل باشه من لطف کردم فشار نیاوردم که اول ماه پرداخت کنید ولی دلیل نمیشه نصف ماه

سوء استفاده نکنید لطفاً

کاربری واگذار شده...
همین فقط بفکر پولن درست حسابی مشاوره نمیدن

آخه دوستمم با همین مشاوره گرفته بعد برنامه ای ک واشه اون و من میفرسته کپی همه در صورتی ک من دیرتر شروع کردم

کاربری واگذار شده...
شات ارسال نشد کپی کردم

تااخر ماه پیشش بمون پولشم بده از اول توافق کرده باهات ا

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
تااخر ماه پیشش بمون پولشم بده از اول توافق کرده باهات ا

آخه الانم دیره من مشاور دیگه ای گیر آوردم میخام با اون شروع کنم سریع نمیتونم ۱۵ روز دیگه علاف این خانم باشم

کاربری واگذار شده...
آخه دوستمم با همین مشاوره گرفته بعد برنامه ای ک واشه اون و من میفرسته کپی همه در صورتی ک من دیرتر شر ...

چقدم بد جوابتو داده .شمام میتونی بگی .فعلا مشخصه کسی ک سواستفاده میکنه کیه.

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚