2777
2789
عنوان

به نظرتون زن و شوهری که جوون هستن و جدا

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 33 پست
من تاپیک شما رو خوندم مشکل اضطراب من با چیزی که شما میگفتی فرق داره من خوبه خوبم مثلا اون روز خیلی ب ...

استرس یعنی ناراحتی ، عصبانیت فکر و خیال قطعا داری که اینطور شدی

اونو بخون کامل انجام بده خوب میشی

گل گاو زبون سنبل الطیب هم برای درمان پانیک خوبه البته راجبش تحقیق کن

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

من تاپیک شما رو خوندم مشکل اضطراب من با چیزی که شما میگفتی فرق داره من خوبه خوبم مثلا اون روز خیلی ب ...

خب همین ترست استرسه مریضت می کنه 

یکی هم مشکل داشت حالش خیلی بد بود با هیپنوتیزم و ان ال پی دکتر سجاد زمانی خوب شد بعدش مشکل فوبیای بیماری هم داشت با همینا خوب شد و تلاشش برای تغییرفکرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جراحی کنم ولی به شدت میترسم کلا از جراحی بی هوشی حتی بی حسی خیلی ترس دارم بی خیالش شدم معده ام ...

اتفاقا من تعریف شیرین بیانو از کسی شنیدم میگفته شوهرم نیاز به جراحی داشت با شیرین بیان خوب شد منم شوهرم مشکلات معده داشت با همین خیلی بهتر شد

گرمی بیشتر مصرف کن سردی کمتر  ، سردی کمتر با گرمی مصرف کن 

عسل و سیاهدانه هم عالیه 

سرچ کن گوگل ویس هیپنوتیزم دکتر سجاد زمانی و کلیپ اِن اِل پی دکتر سجاد زمانی