2777
2789
عنوان

من و دوست صمیمیش رو بلاک کرد

329 بازدید | 17 پست

ماجرا طولانیه دوستان خلاصه میگم که من شخصی رو فالو کردم و مدتی باهم چت داشتیم ولی صمیمی نه معمولی هیچ موقع نفهمیدم که این طرف حس داره یا خیر، بعد مدتی دوستش رو فالو کردم ، دوستش خیلی باهام صمیمی شد تا امشب که لایو گذاشت و این شخص هم اومد لایو و خیلی عجیب قریب حرف زد از وقوع ماجرایی که امروز تو مملکت اتفاق افتاده ولی همچین چیزی نبود و دوستش گفت سرچ کنم ببینم و اینو بگم دوستش به شدت خوش بینه و ساده ، بعد از لایو من و دویتش حرف زدیم راجب ماجرا که فهمیدیم سرکاری بوده و من حسم این بود که میخواد جو لایو دوستش رو خراب کنه،اما دوستش گفت میخواست جذب فالوور کنه بعد من رفتم که پیام بدم بهش ملت رو سرکار نذار دیدم بلاکم به دوستش گفتم گفت بلاک نیستی رفت دید خودشم بلاکه، به شدت در تعجبم چرا جفتمون رو بلاک کرده له چه علتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که من خودشو دوست داشتم ولی چند ماهه نشون نداده هیچی ، این حرکتم نباید میزد اگه حس داشت میگفت خ ...

پس اُسکله ، میخواد ذهنتو درگیر کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پس اُسکله ، میخواد ذهنتو درگیر کنه

به دوستش چکار داره ، عجیب اینجاست تو لایو دوستش باهمه حرف زد الا من انگار منو نمیدید بعدم خیلی اراجیف گفت ذهن اون بیچاره بیشتر ریخت بهم

به دوستش چکار داره ، عجیب اینجاست تو لایو دوستش باهمه حرف زد الا من انگار منو نمیدید بعدم خیلی اراجی ...

حسوده

دوست داره فقط با خودش حرف بزنی و کشته مردش بشی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️