2777
2789
مردی که بلد نیست بدن زنو خوب نمیشناسه یعنی مثلا چیکار کنه که زن لذت ببره ولی اگر سریع تونست و همه چی ...

نه اصلا ربطی نداره 😐

میتونه از قبل مطالعه داشته باشه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه ک ورش دارم ببرم بگم ازمایش بده😂

خب من نمیدونم با کی هستی که

وگرنه دخترا هم قابل تشخیص نیستن

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

آخه نمیدونست باید قبل ر....است شدن بذاره یا بعدش هی داشت تلاش میکرد قبلش بذاره که نمیشدیعنی نقش باز ...

بنطرم انقد اگاهی راجب اینا بالاس ک اره نقش بازی میکنه

پسرا مدام راجب اینجور چزام حرف میزنن مگر اینک اسکول باشه یا خیلی معصوم باشه🫥

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن💗☀️🌱🕊

نه اصلا ربطی نداره 😐میتونه از قبل مطالعه داشته باشه

مطالعه داشته باشه هم نمیتونه چون بدن زن از مرد خیلی پیچیده تره اگر دقیق بدونه کجارو باید تحریک کنه چجوری مثلا از دستش استفاده کنه و. … اینا همش از تجربس 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دوستان واقعا ربطی نداره به شکلش به خدا 😂 اطلاعات غلط ندید

عزیززم ربط داره من تجربم زیاده میفهمم از حالتش مثل واژن که وقتی رابطه داشته باشع لبه هاش مشخصه التم از برامدگی و اینا میشه فهمید

باز ساعت ۴شد وسم شماها شروع شد این قوم اصحاب کهف ۴ به بعد پیداشون میشه فک کرده ۱۰۰ سال پیشه این سوال ...

سوال شد چ فرقی داره چهارشب جواب بدن یا پنج عصر

مطالعه داشته باشه هم نمیتونه چون بدن زن از مرد خیلی پیچیده تره اگر دقیق بدونه کجارو باید تحریک کنه چ ...

نه اصلا از ویدئو و هزار تا چیز کاملا متوجه میشن ربطی به تجربه نداره