2777
2789
عنوان

شوهرم ب خاطر مادرش بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بمون تا بار آخرش باشه تورو بزنه قول بگیر تحت هیچ شرایطی دست روت بلند نکنهخانوادت چی میگن عزیزم؟ ...

خانوادم چیزی نمیگن ینی خبر ندارن چیزی‌نگفتم حوصله سرزنشاشون ندارم

تو این ۴ ماه چیا ک ندیدم ازشون خیانت دیدم بی احترامی دیدم انواع دخالت دیدم خورد شدم هیچ وقت شوهرم‌پش ...

وااااای تو چقد منو یاد خودم انداختی دختر نصف شبی

اعصابم خورد شد!

ببین منم اوایل ازدواجم خیلی نشونه دیدم قهر هم رفتم ولی هی برمیگشتم می گفتم این بار دیگه درست میشه! متأسفانه اینا درست بشو نیستن! من بعد ۴ سال جدا شدم که فقط یکسالشو به قهر گذرونده بودم! مردی که خائنه دست بزن هم داره خانوادشم دخالت می کنن و وارد حریم خصوصیت میشن به قدری عذابت میدن که دیگه چیزی ازت نمی مونه!

ببخش که ناامیدت می کنم ولی اینا درست بشو نیستن! همینن! ببین میتونی سالیان سال تحمل کنی؟؟؟؟

وااااای تو چقد منو یاد خودم انداختی دختر نصف شبیاعصابم خورد شد!ببین منم اوایل ازدواجم خیلی نشونه دید ...

باور میکنی همین الان دلم نمیخاد دگ برگردم‌ اونجا واسم‌مثل جهنمه تاریک و عذاب اور...ولی مجبورم شرایط جداشدن فعلا ندارم مجبورم‌تحمل کنم بعضی وقتا فک میکنم برم خیانت کنم‌ولی عذاب وجدان و ترسم ع خدا اجازه نمیده تا این حد تنهام تو این زندگی