2777
2789
عنوان

متاهلای دانشجو

218 بازدید | 16 پست

شماهم درطول روزبرای رسیدن به کارهاتون وقت کم میارین؟

چجوری همزمان به کاراوخونه وبچه ودرستون میرسین؟

قضیه شام وناهاروچیکارمیکنید؟

اگه راه حلی دارین،بمنم بگین لطفا

gckyxkhkh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان دانشجو نیستم ولی فوق لیسانسم بعد ازدواج گرفتم...بچه نداشتم ولی غذارو شبا درست میکردم برای دو وعده که ناهار فردا رو هم بخوریم از همون غذا کار های خونه هم در حد ظرف شستن روزانه انجام میدادم ولی تمیز کاری اساسی با همسرم یه روز تعیین کرده بودیم دوتایی انجام میدادیم...با بچه کوچیک یکم سخته ولی اگر کسی باشه نگه داره براتون یا پرستار بگیرید میشه اوکیش کرد...البته یکم سخت 

بنام خدا از ساعت پنج شروع می‌کنیمالبته الان دیگه دانشگاه نمیرم ولی درس‌های متفرقه میخونم

پنج صبح؟

منم پنج صبح اغلب درس خوندنوشروع میکنم،ولی بعدغروب دیگه نمیکشم،کلاسامم نمیتونم درست وحسابی شرکت کنم

gckyxkhkh

بچه داری؟شوهرتم دانشجوعه؟ کمک میکنه تو خونه؟

اره دوتابچه دارم،شوهرم دانشجونیست،

کمک نمیکنه چون صبح تاشب سرکاره،ولی خدایی خیلی مراعاتمومیکنه

gckyxkhkh

پنج صبح؟منم پنج صبح اغلب درس خوندنوشروع میکنم،ولی بعدغروب دیگه نمیکشم،کلاسامم نمیتونم درست وحسابی شر ...

من پنج شروع می‌کنم ناهارمو درست می‌کنم ؛ لباس شستنی‌ها رو میندازم ماشین ؛ کارای نظافت خونه بعد وسطاشم بچه داری بعد میشینم صوت کلاسامو گوش میدم جزوه مینویسم

خیلی وقتا هم نمیرسمممممممم

و خداروشکر می‌کنم که حضوری نمیرم کلاسی جایی چون دیگه عملا کل روزم پودر میشدو اصلا نمیشه با بچه شیرخوار

من الان دانشجو نیستم ولی فوق لیسانسم بعد ازدواج گرفتم...بچه نداشتم ولی غذارو شبا درست میکردم برای دو ...

بچه هام مدرسه میرن،خودم به درساشون میرسم،میبرم میارم،

بعضی وقتامیگم چرافکرکردم وقت اضافه دارم که درس هم بخونم🤦🏼‍♀️

gckyxkhkh

من پنج شروع می‌کنم ناهارمو درست می‌کنم ؛ لباس شستنی‌ها رو میندازم ماشین ؛ کارای نظافت خونه بعد وسطاش ...

منم حضوری نمیرم،مجازی میخونم،

میگم اگه توزندگی یه کارعاقلانه کردم،همین بودکه دانشگاهمومحازی انتخاب کردم

gckyxkhkh