بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان دانشجو نیستم ولی فوق لیسانسم بعد ازدواج گرفتم...بچه نداشتم ولی غذارو شبا درست میکردم برای دو وعده که ناهار فردا رو هم بخوریم از همون غذا کار های خونه هم در حد ظرف شستن روزانه انجام میدادم ولی تمیز کاری اساسی با همسرم یه روز تعیین کرده بودیم دوتایی انجام میدادیم...با بچه کوچیک یکم سخته ولی اگر کسی باشه نگه داره براتون یا پرستار بگیرید میشه اوکیش کرد...البته یکم سخت
من مجردم ولی مسئولیت خونه داری با منه معمولا شب غذا میپزم ميذارم خنک ک شد میذارم یخچال خونرم شبا مرتب میکنم صب هم اگ کلاس داشته باشم میرم کلاس ک برگشتم غذا اماده باشه و خونه مرتب
پنج صبح؟منم پنج صبح اغلب درس خوندنوشروع میکنم،ولی بعدغروب دیگه نمیکشم،کلاسامم نمیتونم درست وحسابی شر ...
من پنج شروع میکنم ناهارمو درست میکنم ؛ لباس شستنیها رو میندازم ماشین ؛ کارای نظافت خونه بعد وسطاشم بچه داری بعد میشینم صوت کلاسامو گوش میدم جزوه مینویسم
خیلی وقتا هم نمیرسمممممممم
و خداروشکر میکنم که حضوری نمیرم کلاسی جایی چون دیگه عملا کل روزم پودر میشدو اصلا نمیشه با بچه شیرخوار