2777
2789
عنوان

هیچ دوست صمیمی ندارم

78 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

من در حال حاضر دوست صمیمی ای ندارم که همه چیمو بااهاش در اشتراک بزارم

یه خاله دارم خییییلی باهاش صمیمی ام و واقن مث دوسته

ولی حس میکنم مشکل از منه کع نمیتونم زیاد ارتباط بگیرم با کسی 

حس میکنم هیشکی هم وایبم نیست

هر کی هم باهام گرم میسه میگه تو دیدار اول خیلی ظاهرت جدی و خشک بود

واقعا دست خودم که نیست

اینم بگم زیاد خوشم نمیاد با کسی صمیمی شم 

ولی وقتی میبینم همه با دوستاشونن من تنها میمونم حس بدیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبب

اومد خونمون شروع کرد تیکه انداختن که اره از وقتی شوهر پولدار کردی لباسای قدیمیتو نمیپوشی درسته شوخی کرد ولی بهم برخورد بعدم اومد سه سااعت فیلم هندی گذاشت من مجبور شدم ببینم 

و بعد دویاره یه کلیپ خنده دار براش فزستادم دختره خیلی لاغر بود داشت شیک باسن میزد بعد پرید به من که اره تازگیا عوض شدی مردمو مسخزه میکنی بعد اینم رفت و یکماااه نیومد اصلا چت کنه

منم تاپیک زدم راجبش رفتارش رو مخم بود اونجا همه گفته بودن اره دوستت حسوده و فلان منم گفتم باورم نمیشه حسوده همین

منو شناسایی کرد تاپیکا رو خوند زنگ زد گریه که قلبمو شکستی و فلان من باهات شوخی کرده بودم و یلاکم کرد و رفت برای همیشه

تقصیر من بود حالا یا اون

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌