2777
2789
عنوان

بچه هاتون

363 بازدید | 39 پست

روزا می‌خوابن؟؟دخترمن ۲۶ماهش تا یماه پیش عصرا باشیر خودم میخوابید ازوقتی شیر عصرش هم قطع شد دیگه نمیخوابه خسته هستا نمیخوابه

مثلا ده صبح بیدارشه یازده شب میخوابع

یا یه ظهر بیدار بشه یک شب میخوابع دوازده ساعت بیداری و تحمل می‌کنه کاهی دعواش مبکتم اخرش بخوابه 

شبا تا ۲ بیداره

اسیرم کرده

همش نگرانشم...

پسرم ۲۲سالشه...نگرانم خواب نمونه دیربرسه محل کارش  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

پسر من همینه

ساعت ۷ بیدار میشه بکوب شیطنت و بازی تا ۸ الی ۹ شب بیهوش میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چنسالشه

۴/۵ ولی از دوسالگی همینه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
دخترم یسالشه روزی یک یا دوبار هربارم یکی دوساعت میخوابه امروز اصلن نخوابید چون ظهرم بردمش خونه مادرم ...

دختر من تا ۲۵ماهگی عصرا یکی دوبارمیخوابید ولی فقط باشیرخودم

😂اولش فکرذم۲۲ماهش

نه گلم...این دوران سخت شما رو سپری کردم...رسیدم ب دوران سختتر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من پسرم ۱۷ ماهشه شیرخشکی . حتی اگه ۱۲ هم بیدارشه عصر ها میخوابونمش اگه نخوابه خودم میخوابم اونم مجبور میشه بخوابه شب هام کلآ تا ۱۲ بیداره ۱۲ میخوابه

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

واقعا هرچی بزرگتر میشن سخت تره؟

نگرانی آدم بیشتره