2777
2789
عنوان

شوهرم چاقو كشيد

255 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها .من سه سال عقد نامزديم طول كشيد تواين مدت دخالت بي حد مامانش بددهني تهمت و فوش دادن شوهرم بيرونم ميكرد از خونه مامانش عصبي ميشد منم تحمل ميكردم تا سري اخرديك نتونسم خانوادم رفتن جهاز و وسايلمو بيارن چاقو كشي كرد نذاشت شكايت كرديم والا دوماهه ن زنك زذه ن بزرگتري فرستاده منم خداشاهده وفادار موندم بهش اما حس ميكنم اون باكسيع ك دوماهه عين خيالشم نيس اما من داغون شدم از غصه😔فردا هم اولين جلسه طلاقمون هست و قراره ببينمش😔خيلي دلم واسش تنگ شده اما اون عين خيالشم نيست راحت داره زندگي ميكنه تازه داره دست و پا ميزنه ك ي هزارتومن ب من نده😔شما جاي من بودين چيكار ميكردين😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته ؟ کارایی ک کردی با حست ک میگی دلم براش تنگه چرا اینقدر تضاد داره ؟

24 سالمه

مگ چيكار كردم؟ بيرونم ميكر  فوشم ميداد تحمل ميكردم اما ديدم الا جداشم بهتره تا با ي بچه😔الانم ك دوماهه حتي پشيمونم نشده

وقتی نمیخادتت وفادار نیست بهتره بری دلتنگ یه آدم عوضی نشوخلایق هر چه لایق بره گمشه

من چيزي ازش نديدم حسم ميك باكسيه😔اخه ي شب بدون من نميخابيد نميدونم الا چطوري دوماهه تونسه بيخبر باشه ازم😔

من چيزي ازش نديدم حسم ميك باكسيه😔اخه ي شب بدون من نميخابيد نميدونم الا چطوري دوماهه تونسه بيخبر باش ...

پس حست الکی دعوا کردید دیگه الکی که نیست قرار شده طلاق بگیرید معلومه که خبری ازت نمیگیره 

گنجشگ های درنده     

فردا نری ببینین به دست و پاش بیفتی! از این بشر برات همسر خوب در نمیاد 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

24 سالمهمگ چيكار كردم؟ بيرونم ميكر فوشم ميداد تحمل ميكردم اما ديدم الا جداشم بهتره تا با ي بچه😔الا ...

حس میکنم خانوادت هم خیلی بی فکرن . اخه کجا دیدید دختری ک رفته قهر پاشن برن جهازشو بیارن ؟ والا باید دادگاه اجازه بده در حضور مامور با ثبت چیزایی ک میاری باشه . 

حق داره پسره . اگه رفتی قهر خب اونم گفته بزار بره حالا ک میخاد بره ‌و پاشدن بیان جهاز ببره . قشنگ ابهتشو با خاک یکی کردید . 

ولی اینکه میگی دلم تنگشه طلاقم بگیری ۳۰ سالت بشه خانوادتو مقصر میدونی . ی عاقل انگار تو شما نیست البته ببخشید 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
پس حست الکی دعوا کردید دیگه الکی که نیست قرار شده طلاق بگیرید معلومه که خبری ازت نمیگیره

قبلا هم سابقه داشت ولم ميكرد دوهفته سه هفته

اما دوماه ن اصلا😔انگار اونم مشتاقه واس طلاق

درحالي ك خودش كلي زحمت كشيد واس خونمون

مطمنم زير پاش نشستن😔

حس میکنم خانوادت هم خیلی بی فکرن . اخه کجا دیدید دختری ک رفته قهر پاشن برن جهازشو بیارن ؟ والا باید ...

توي سه سال اولين بارش نبود ك منو مينداخت بيرون از خونه مامانش

يا فوش و تهمت بم ميزد

ي بار ١١ شب بيرونم كرد منم جا نداشتم رفتم توي خونه نيمه كاره خودمون لاي خاك خوابيدم

سه ساا همش ميكف تو خرابي تو هرزه ايي زير اينو اون ميخابي

من سه سال هي تحمل كردم

اما ديك تحملم تموم شد و نيمدم قهر

كفتم ديك فايده نداره بااين ادم ادامه دادن.

قبلا هم سابقه داشت ولم ميكرد دوهفته سه هفتهاما دوماه ن اصلا😔انگار اونم مشتاقه واس طلاقدرحالي ك خودش ...

نمیدونم ولی زندگی نمیشه برات بازم خود دانی 

مرد که پایند به زندگی نباشه مشگل بشه موند چون زجر آوره

گنجشگ های درنده     

نمیدونم ولی زندگی نمیشه برات بازم خود دانی مرد که پایند به زندگی نباشه مشگل بشه موند چون زجر آوره

الا يكي ميك خانوادت بي فكر بودن ك رفتن وسايلتو بردارن بعدا خانوادت رو مقصر ميدوني

الا يكي ميك خانوادت بي فكر بودن ك رفتن وسايلتو بردارن بعدا خانوادت رو مقصر ميدوني

تاحدودی درست میگه خوب تو که رفتی قهر باید بری خونت اگر راهت ندادن زنگ بزنی بیان واست صورت برداری بشه بعدا با حکم دادگاه بری بیاری که درگیری پیش نیاد 

گنجشگ های درنده