2777
2789
عنوان

جلسه آشنایی قبل خواستگااااری

218 بازدید | 7 پست

دوستان کمک یبار تو همچین موقعیتی قرار گرفتم جلسه آشنایی قبل خواستگاری ک از صبحش استرس داشتم و حتی یادم نیست از پسره چی پرسیدم 

الان دوباره همچین موقعیتی پیش اومده اگر کار به صحبت توی اتاق کشید چی بپرسم چی بگم؟ چه سوالایی مهمه؟

شغل و کار و تحصیلات همه رو هم میدونم رابط بهم گفته

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسه اول نمیخواد کار خاصی کنی...طرف خودشو معرفی می‌کنه... از کارش میگه....خونه....خونواده

تو هم همین جور...از اعتقادات تون میگین...ملاک های اصلیتون

معمولا هم زود تموم میشه..‌مگه این که هر دو خوش مشرب باشید و بخواید راجع به مسائل مختلف صحبت کنید

امان از استرس کلا اسم خودتم یادت میره  

با یک جلسه چیزی معلوم نمیشه یکم بیشتر رفت و امد کنید توی محیط عمومی کافه ای چیزی بعد باهم تا چند مدت چت کنید تلفنی صحبت کنید نمیگم ۱۰۰ درصد ولی ۶۰ درصد اخلاق و رفتار طرف دستت میاد و شاید اگه ادم خوبیم نبود معلوم بشه

بساز، ای سازنده‌ ی خوبی ها..کاربری دست سه نفر 

نیاز نیست جلسه تو بگردونی و مدیریت کنی

در حد اسم،تحصیلات،شغل ،برای ساکت نبودن جلسه

بیشتر تو این جلسه نیت دو طرف خصوصا آقا،قیافه و هیکل و... نگاه میکنن

اگه به دلشون نشست و خوشش اومد،مجدد زنگ میزنن

حرف های اصلی میشه برای جلسات بعد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

من لیست سوالات خواستگاری رو دارم برای مراجعام میفرستم خواستین برای شما هم ارسال میکنم البته pdf اینجا نمیشه ارسال کرد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!