2777
2789
عنوان

باردارابیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 62 پست
وای تااون وقت استرس نداشتی انقدردیررفتی من دق میکنم تا۱۳هفته 😂باشه عزیزم همون ۸ هفته میرم

ن بابااایااا من ماه بعد زایمانمه هیچی براش نگرفتم 🤣🤣

۱ هفته مونده باشه به زایمانم چون الان بخوام برم بگیرم بی قراری میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان پنجشنبه میرم‌تو۷ هفته ب نظرت مثلا یکشنبه دوشنبه برم اوکیه؟

۸ هفته برو عزیزم خود بارداری پراز استرس اروم باش و به وجود اون جوجه کوچولوی توی شکمت فکر کن و قدرت خدا چون این حجم استرس هم برای خودت بده هم نی نی ت.....

ن بابااایااا من ماه بعد زایمانمه هیچی براش نگرفتم 🤣🤣۱ هفته مونده باشه به زایمانم چون الان بخوام بر ...

وااایی چقدرخوبی تو من گفتم برم سونوقلب ازاونوربرم چندتالباس بگیرم خب اگ زودتربخوای بری بیمارستان چی دختر؟ توروخدازودتر برو بخرمن جات استرس گرفتم😂😂❤️

۸ هفته برو عزیزم خود بارداری پراز استرس اروم باش و به وجود اون جوجه کوچولوی توی شکمت فکر کن و قدرت خ ...

فداتشم مهربونم چشم صبرمیکنم اخه میدونی بیش ازحد کمرم درد میکنه سرهمون استرس دارم یوقت خدایی نکرده چیزیش نشه🥺

فداتشم مهربونم چشم صبرمیکنم اخه میدونی بیش ازحد کمرم درد میکنه سرهمون استرس دارم یوقت خدایی نکرده چی ...

تا خدانکرده لکه بینی نداری نگران نباش درد طبیعیه تازه لکه بینی هم فقط ی علامت خطره 

به عناب بادوم بخور

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

تا خدانکرده لکه بینی نداری نگران نباش درد طبیعیه تازه لکه بینی هم فقط ی علامت خطره به عناب بادوم بخو ...

ن عزیزم هیچ لک واینا ندارم فقط سینه هام وکمرم خیلی درد میکنن اهان باشه گلم ممنون میخورم