2777
2789
باهم هم دانشگاهی هستید؟ با ددستایی که هم دانشگاهی نیستید و هم کلاسی نیستید میرید کافه یعنی هر دفعه؟ ...

من دانشگاهم تموم شده . دانشگاهم شهر دیگه بود اره اون موقع هم هرروز میرفتیم بیرون . الان شهر خودمم دوستای شهر خودم هستن . من هر روز میرم کافه 😂 سه بار چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول خیلی مهمه. منم اگه پول داشتم هر روز با اسنپ با دسوتام میرفتم بیرون . مترو و وسیله عمومی خستم میک ...

من ک فک نکنم پولم داشتم میرفتم بیرون

میدونی اصلا انگار حوصله ادمای تکراری مکان تکراری حرفای تکراریو ندارم دیگه

حتی شادیمم تکراری شده

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من دانشگاهم تموم شده . دانشگاهم شهر دیگه بود اره اون موقع هم هرروز میرفتیم بیرون . الان شهر خودمم دو ...

خب یعنی هر هفته ۷ بار بری کافه. هر دفعه ۲۰۰ ۲۵۰ یا حداقل ۱۵۰

میشه هفته ای ۱ تومن.

هفته ای یه تومن میدید برای کافه؟

من ک فک نکنم پولم داشتم میرفتم بیرونمیدونی اصلا انگار حوصله ادمای تکراری مکان تکراری حرفای تکراریو ن ...

منم از کافه خسته شدم ولی از دوستام نه! 

ولی واقعا برام تکراری شده بیرون رفتن. همچین وقتی از بیرون برم میگردم خونه خستگی دارم تا چند روز

چرا دلتون شکسته باش؟

سه سال با هم بودیم شرایط نداشت ولی چون خیلی پسر خوبی بود همیشه حمایت میکرد دوست خوبیه با خانوادم خوب بود اهمیت میداد قهر میکردم نازم میخرید حتی حواسش به روزهای ماهیانه هم بود واسم دمنوش میزد اصلا چی بگم من از خوبیش امروز قهر کرد کلاس نیومد زنگ زد مامانم گریه کرده فقط از خدا میخواهم یه دختر اینقدر خوب و خوشگل نصیبش بشه اصلا من دیگه به چشمش نیام 

ان شالله همیشه پولتون خرج کافه و شادی بشه.من ماهی ۱ تومن کلا برای هر ماه دارم . یک بار در ماه میرم ک ...

ممنونم . خب میتونید برید سینما مثلا ارزون یا برید قدم بزنید یه بستنی بخورید یا برید پارک یه چیپس و پفک ببرید یا برید پاساژ گردی و... .

چرا شرایطش و نداشت؟خب چرا دعا نمیکنی شرایطتش خوب خودت نصیبش بشی؟

همکلاسی هستیم نه سربازی رفته نه کار داره نه ماشین داره الان ما ۲۲ هستیم این بخواد تازه سال دیگه بره خدمت برگرده شده ۲۵ بعدش دنبال کار بگرده بعدش بتونه شرایط ازدواج فراهم کنه شدیم ۳۰ عزیزم ، منکه بعد از کات کردن باهاش نامزدی گرفتم نامزدم هم آدم خوبیه واقعا فقط نمیخواهم این وسط دل کسی رو بشکنم 

آخیییولی خوبه گوشی و فضای مجازی هست می تونید به هم پیام بدید

آره ولی الان حال جفتمون همزمان داغون ،بیشتر اون احتیاج به کمک داره ولی کنارش نیستم از این بابت ناراحتم.

زیادم آنلاین نمیشه باهاش صحبت کنم.

همکلاسی هستیم نه سربازی رفته نه کار داره نه ماشین داره الان ما ۲۲ هستیم این بخواد تازه سال دیگه بره ...

اها نامزد کردید به سلامتی.

بنظر همون دوستی معمولیتونم کم کن تا یادت بره کم کم .

منم جای شما بودم برای خوشبختیش دعا میکردم.