باهم هم دانشگاهی هستید؟ با ددستایی که هم دانشگاهی نیستید و هم کلاسی نیستید میرید کافه یعنی هر دفعه؟ ...
من دانشگاهم تموم شده . دانشگاهم شهر دیگه بود اره اون موقع هم هرروز میرفتیم بیرون . الان شهر خودمم دوستای شهر خودم هستن . من هر روز میرم کافه 😂 سه بار چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه سال با هم بودیم شرایط نداشت ولی چون خیلی پسر خوبی بود همیشه حمایت میکرد دوست خوبیه با خانوادم خوب بود اهمیت میداد قهر میکردم نازم میخرید حتی حواسش به روزهای ماهیانه هم بود واسم دمنوش میزد اصلا چی بگم من از خوبیش امروز قهر کرد کلاس نیومد زنگ زد مامانم گریه کرده فقط از خدا میخواهم یه دختر اینقدر خوب و خوشگل نصیبش بشه اصلا من دیگه به چشمش نیام
همکلاسی هستیم نه سربازی رفته نه کار داره نه ماشین داره الان ما ۲۲ هستیم این بخواد تازه سال دیگه بره خدمت برگرده شده ۲۵ بعدش دنبال کار بگرده بعدش بتونه شرایط ازدواج فراهم کنه شدیم ۳۰ عزیزم ، منکه بعد از کات کردن باهاش نامزدی گرفتم نامزدم هم آدم خوبیه واقعا فقط نمیخواهم این وسط دل کسی رو بشکنم