2777
2789
عنوان

اخه الان من چجوری اروووم شمممم😭

468 بازدید | 18 پست

امروز اولین امتحان شیمی رو دادم واسه اولین بار 

فکر کنم شونزده یا هفده بشم

معلممون اصلا از حفظیات سوال نداد و همه مسئله 

واقعا عصابم خورد شده دو سه جا هم بی دقتی کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما بابت یه همچین تاپیکی زدین که چه جوری آروم بشید عزیز من شما برو تاپیک‌های بقیه رو ببین مشکلات دیگران رو ببین و بعد بیا در رابطه با آروم شدن بابت نمره ۱۶ ۱۷ فیزیکت یا شیمیت یا هر چیزی که هست ناراحت شو فکر کنم دو روز دیگه خودت بابت همچین تاپیکی بخندی

الان شما بابت یه همچین تاپیکی زدین که چه جوری آروم بشید عزیز من شما برو تاپیک‌های بقیه رو ببین مشکلا ...

دغدغه هر کسی متناسب با شرایط زندگی و سنشه گلم دغدغه اونی که ده تا بچه داره با منی که شونزده سالمه صد در صد فرق داره 

دغدغه هر کسی متناسب با شرایط زندگی و سنشه گلم دغدغه اونی که ده تا بچه داره با منی که شونزده سالمه صد ...

ببله درسته ولی خواستم بهت بگم این چیزی که شما بله درسته ولی خواستم بهت بگم این چیزی که شما به به خاطرش تاپیک می‌زدی که آروم چه جوری آروم بشی و خیالات دیگران هم نمی‌گنجه خواستم بگم موضوع مهمی نیست خودتو ناراحت نکن

منم مثل تو بودم 

درست میشی نگران نباش 😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

منم مثل تو بودم درست میشی نگران نباش 😂😂

منی که من ۱۹/۷۵ گریه میکردم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

دغدغه هر کسی متناسب با شرایط زندگی و سنشه گلم دغدغه اونی که ده تا بچه داره با منی که شونزده سالمه صد ...

آفرین ک دغدغت درسته

از این ب بعد سعی کن همه مطالب و جوری بخونی ک خیالت راحت باشه 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️