2777
2789

یه پسریه که خیلی وقته همو فالو داشتیم ولی فقط چندتا استوری ریپلی کرده بودیم و خیلی باهم صحبت نمیکردیم و خیلیی کم باهم صحبت داشتیم

یه روز منو یه جا توی خیابون دید و اومد بهم پیام داد گفت دیدمت و خیلی ازت خوشم اومده و این حرفا

گفت میخوام ببینمت و بیشتر باهم آشنا بشیم و اینا

حالا من جواب مثبت ندادم ولی جواب رد هم ندادم یه جورایی نگهش داشتم

یه جا توی چتاشم گفت میخوام عروس ننم شی به شوخی😂حالا نمیدونم شوخی بود یا جدی واقعا

خجالتم میکشم هنوز هیچی نشده ازش بپرسم قصدش جدیه یا فقط دوستی میخواد.حالا فکر میکنه من موندم و لنگه اینم یه پسر بیاد بگیرتم

به نظرتون بهش فرصت بدم بشناسمش ببینم چجور آدمیه؟

از چهرش و اینا بدم نمیاد.دورادورم میشناسمش یه جورایی هم محله ایم میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب باهاش اشنا شو اگه خوب بود که مبارکه

چجوری بفهمم نیتش چیه

آخه تا الان با خیلیا آشنا شدم ولی هیچکدوم حتی به عنوان دوست پسرمم باهام نموندن و رابطه خوبی باهاشون نداشتم چه برسه به اینکه قصدشون جدی بشه

اره عزیزم ولی بپرس هدفت از آشنایی چیه که تکلیف مشخص باشه من با هرکی آشنا میشدم می پرسیدم قصدت دوستی یا آشنایی قبل ازدواج اگر گفته بود دوستی که تموم میشد اگر اسناییی قبل ازدواج بود که حتما شناسنامه باید می دیدم و بقیه ماجرا

میخوای بگو من از رابطه های دو روزه ی الان خوشم نمیاد ببین جوابش چیه یا نمیدونم بگو دنبال الکی ساختن خاطرات نیستم 

بلاخره حق تو اینه که بدونی اونی که انتخابت کرده برای یک روز میخوادت یا یک عمر

حتی بلاخره به تفاهم نرسید و جدا بشید هم باید بدونی چون پسری که از اول قصدش سرگرمیه با اونی که قصدش زندگیه خیلی فرق میکنه چه تهش خوب بشه یا بد

بساز، ای سازنده‌ ی خوبی ها..کاربری دست سه نفر 

اره عزیزم ولی بپرس هدفت از آشنایی چیه که تکلیف مشخص باشه من با هرکی آشنا میشدم می پرسیدم قصدت دوستی ...

اخه من با هرکی آشنا شدم گفت نمیتونم ازدواج کنم

خودمم میترسم همون اول کار بپرسم دیگه

میخوای بگو من از رابطه های دو روزه ی الان خوشم نمیاد ببین جوابش چیه یا نمیدونم بگو دنبال الکی ساختن ...

به نظرت بگم من دنبال رابطه فاب و طولانی هستم خوبه؟

یه جورایی غیرمستقیم بهش فهموندم

به نظرت بگم من دنبال رابطه فاب و طولانی هستم خوبه؟یه جورایی غیرمستقیم بهش فهموندم

آره اینم میشه

راحتی تو یک رابطه مهمه دیگه

میتونی هم بپرسی قصدت از شروع این ارتباط چیه؟ و بعد از جوابش قصد خودت هم از شروع یک رابطه رو بگی

بساز، ای سازنده‌ ی خوبی ها..کاربری دست سه نفر 

بپرس هیچ اشکالی نداره پس اگر وقت نداره برا ازدواج عزیزم تو هم وقتت برا اینجور آدم تلف نکن که وابسته ...

وقت دارند

نمیخوان با من ازدواج کنند

نمیدونمم دلیلش چیه واقعا

حس میکنم چون زیاد باهاشون نمیرم بیرون نمیتونم وابسطشون کنم

چجوری بفهمم نیتش چیهآخه تا الان با خیلیا آشنا شدم ولی هیچکدوم حتی به عنوان دوست پسرمم باهام نموندن و ...

یه مدت باهاش در ارتباط باشی از حرفاش رفتاراش متوجه میشی.. 

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم...