2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه نوشتم پرستاری و دکتری ؛

ای بابا الان همه میگن فرق دکتری با پزشکی چیه 😂😂

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

معلومه که پزشکی

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

توصیه نمیکنن چون بخاطر پول و پز رفتن اونایی که با علاقه رفتن راضی ان

نه اینایی که میگم دانشگاه خوب درس خوندن و‌شاگرد زرنگ بودن ، اما میگن ۷ سال برای عمومی بعد طرح بعد قبولیه تخصص بعد دوباره ۴ سال درس و بعد طرح و دوباره بورد تخصصی و فوق و... طرف دو دهه زندگیش میره تازه به درامد برسه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نه اینایی که میگم دانشگاه خوب درس خوندن و‌شاگرد زرنگ بودن ، اما میگن ۷ سال برای عمومی بعد طرح بعد قب ...

خب اینایی که گفتی ربطی به نیت‌شون برای انتخاب این رشته نداره 

پزشکی رو از دور دیدن و برای چیز دیگه ای میخواستن پزشک بشن وقتی دیدن قرار نیست به این زودیا بدستش بیارن پشیمون شدن اما راه برگشت دشوار بود

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

پرستار چی؟

با تمام احترامی که برای پرستارا قائلم باید بگم که بشدت شغل سخت و طاقت فرساییه

پزشکی بهتره

دکتری هم زمانبره و باید مقاله و خیلی دنگ و فنگ طی کنی

ممنون میشم برای موفقیتم صلوات بفرستید🥲❤️
دکتری یک مقطع هستش بعد ارشد(فوق لیسانس)پزشکی هم همون پزشکیه دیگه

فکر نکنم منظورش این باشه

دکتری خالی که نمیپرسن

مثلا دکترای رشته فلان یا پزشکی

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

پرستار چی؟

پرستار دکترا بگیره میتونه استاد بشه یا سرپرستار

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب اینایی که گفتی ربطی به نیت‌شون برای انتخاب این رشته نداره پزشکی رو از دور دیدن و برای چیز دیگه ای ...

من ارشدم شریف قبول شدم ، برق 

یکی از سخت ترین رشته هاست ، استعداد و علاقه داشتم که تونستم ولی اگه قرار بود دوران لیسانس و ارشد ، بجای ۶ سال ، ۱۵ سال طول بکشه میگم ارزش نداره

اونی که پزشکی خونده و شاگرد زرنگ بوده و دانشگاه خوب درس خونده یعنی خیلی علاقه و استعداد داشته که دوام اورده و تو این مسیر موفق بوده ولی چون طولانیه واقعا سخت و‌پشیمان کننده هست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌