2777
2789
عنوان

مامان ها شما هم اینجوری بودین 😑😑

164 بازدید | 11 پست

ماه اخر بارداری هستم هفته ۳۵ از نفس تنگی دارم میمیرم حس خفگی دارم مدام .....قبلا خوب غذا میخوردم الان ظهر نصف بشقاب غذا میخورم میگم بقیش عصر ولی عصر اصلا اصلا نمیتونم غذا بخورم 

این ماه آخر بجای اینکه بتونم غذا بخورم که نی نی وزن بگیره ولی من هییییچ ..‌‌

تازه این ماه حالت تهوع هم دارم ....

چیکار کنم بنظر شما ؟؟!

الان شما از سر اجبار و اینکه حس خفگی نداشته باشم و سبک باشم نون و پنیر گردو خوردم 😑😑 شکمم اینقدر تو این هفته اومده پایین که افتاده رو پاهام🫠🫠🫠 بنظر شما شکم پایین نشونه زایمان زودرس هست ؟ تجربه ای دارید؟؟؟

بنظر شما با این اوضاع چی کنم ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همین بودم با این تفاوت ک خیلی میخوردم

شکمم افتاده بود ولی ۴۱ هفته ب دنیا اومد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
پس افتادگی شکم ربطی ب زایمان زودرس نداره؟

نه واسه منکه ربطی نداشت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من هفته ۳۷ ورزش زیادی کردم که اول هفته ۳۸ دردم گرفت 

ولی به شما توصیه نمی کنم ورزش زیادی بکنید ،من چون دکتر نمی تونستم برم و بچم خیلی کوچک بود خود سر انجام دادم 

در مورد نفس تنگی اره ،من هم همین طور بودم ،یهو شب پا می شدم نفس نفس می زدم به شوهرم می گفتم نفسم بالا نمیاد 

دارم می میرم 

ولی اخرا اشتهام خیلی زیاد شده بود به حدی که می گفتن برنج نخور من روزی دو تا بشقاب برنج می خوردم 

و سالاد شیرازی 

یعنی نفس تنگی بخاطر فشار خونه؟

شاید . کنترلش ضرر نداره 

یه مقدار باید رعایت کنی 

پله بالا نری زیاد 

دستتو بالا نبری برای برداشتن چیزی 

در مورد تنگی نفس حتما به دکترت بگو که چک کنن 

بیشتر هم از فشار بچه هست 

من هفته ۳۷ ورزش زیادی کردم که اول هفته ۳۸ دردم گرفت ولی به شما توصیه نمی کنم ورزش زیادی بکنید ،من چو ...

من سزارین هستم ..میترسم همش اورژانسی بشم مامانم شهرستان هست ۲ ساعته راه هست با من میترسم تا برسه من برم اتاق و عمل و بیام بیرون همش میگم شکمم پایین هست نکنه زایمان زودرس بشم !!!؟

من سزارین هستم ..میترسم همش اورژانسی بشم مامانم شهرستان هست ۲ ساعته راه هست با من میترسم تا برسه من ...

خوب سزارین هستی باید خیلی مراقب باشی 

ربطی به مادرت نداره

تو میری اتاق عمل اومدی بیرون مادرت میاد بخش پیشت 

همین استرس باعث زایمان زودرس میشه 

خوب سزارین هستی باید خیلی مراقب باشی ربطی به مادرت ندارهتو میری اتاق عمل اومدی بیرون مادرت میاد بخش ...

استرس  ولم نمیکنه🫠🫠🫠مخصوصا الان ک توی خونه تکونی هستم