2777
2789

تاحالا شده کسی رو ببینین که از الان از صفر شروع کنه پیراپزشکی قبول بشه؟😔

این همه داوطلب هست یعنی ممکنه من بی کس و کارم خدا ببینه و قبول بشم؟😭

مشاورمم گفت بی عرضه ای چرا الکی هزینه میکنی به جاش همین هزینه رو بده برو سفر چند دست لباس پاییزه بگیر مگه همه قراره کنکور بدن😭

منم گفتم ببخشید خانم دکتر فلانی از این به بعد درس میخونم گفت برای من که چیزی نیست من پولم رو میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ قراره مشاورت اینطوری باهات صحبت کنه پس همون بهتر ک نباشه والا!!!

آدم مشاور میگیره ک راهنماییش کنه ن اینکه بدتر کنه همه چیزیوو😐😐😐 

عزیزم نگران نباش خیلیا خوندن و پزشکی آوردن بعد تو میگی نمیتونی! 

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

داری سعی میکنی رهگذر بعدی بشی؟😂

بابا چتونه بخدا ماهم کنکور میدیم این همه ناله بیخودیه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چون زیست رو جای ۳ ساعت توی ۵ ساعت خوندمگفت خودکار به جای تو می‌نشست پشت میز زود تر تموم می‌کرد

مشاور به درد نخوری داری حتما عوضش کن.فقط به فکر پوله

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

مشاورت من نبودم😆ی مقدار تلاش کنی قطعا قبول میشی امسال که همه دکتر شدن

نمی‌دونم ولی فکر نکنم اون نی نی سایت داشته باشه…

منم همین و بهش گفتم برگشت گفت اونا زیست توی ۵ ساعت نمی‌خوندن 

نمی‌دونم ولی فکر نکنم اون نی نی سایت داشته باشه…منم همین و بهش گفتم برگشت گفت اونا زیست توی ۵ ساعت ن ...

اول اینکه مشاورت را عوض کن 

دوم اینکه محکم بشین بخون قبول شو

الحمدلله رب العالمین ...