2777
2789

سلام

هفته۳۵ بارداری ام پیش متخصص و تحت نظرم 

دکترم تو بیمارستان خصوصیه گفت اگ بیایی پیشم ۴۰ تومن برات تموم میشه با هزینه بیمارستان و پول برای خودش

بیمه من کلا هفت تومن از زایمانم رو تقبل میکنه 

نمیخام برم پیشش 

الان اگ من یه روز دردم بگیره برم بیمارستان دولتی قبولم میکنن؟ باید زود تربرم؟ یا سریع قبول میکنن هرجا بریم؟ 

دکترم میترسم بدرد نخور باشه از طرفی میگن پذیرش نمیکنن دکترا اگ قبلا هماهنگ نباشی با دکترم بیمارستان ....میشه راهنمایی کنید؟ 

اگه اورژانسی بری بیمارستان موظفه قبولت کنه ولی به نظر من بگرد یه پزشک یا مامای خوب پیدا کن و از قبل باهاش هماهنگ کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه تهران هستی فقط خواهشا علوم دانشگاهی نرو 

تو گوگل سرچ کن بیماریتانهای دولتی و بهترش اینه که بری پرونده تشکیل بدی و بیمارستان به خونتون نزدیک باشه که بهتره 

تو کلاسای شیردهی و کلاسهای قبل زایمان شرکت کن 

اگه اورژانسی بری بیمارستان موظفه قبولت کنه ولی به نظر من بگرد یه پزشک یا مامای خوب پیدا کن و از قبل ...

نیمه خصوصی چی ؟نهایتا بتونم ۵ با ۶ تومن هزینه کنم 

ولی میترسم از بیمارستان دولتی

نیمه خصوصی چی ؟نهایتا بتونم ۵ با ۶ تومن هزینه کنم ولی میترسم از بیمارستان دولتی

هرجا میخوای بری از قبل هماهنگ کن. من تجربه زایمان ندارم ولی همش اطلاعات جمع آوری میکنم؛ طوری که فهمیدم به نظرم با پولت یه مامای خصوصی بگیری و همون دولتی بری بهتره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.