2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید توروخدا هرکی تجربه ای داره بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 44 پست
من پریورین خریدم الان دو روزه دارم میخورم نمیدونم نتیجه چی بشعولی فیتو و پریورین هر دو خوبن

فیتو اصلشو پیدا نمیکنم و شنیدم میگن رشد موهارو بهتر میکنه واس ریزش تاثییر نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزوتراپی انجام بدهپی ار پی هم خوبه جفتش برای تقویت ریشه موعه. یکی از فامیلامون انجام داد خیلی خوب شد

تحت نظر دکترم گفت اینبار اگه اومدی نتیجه دلخواهت نبود پی ار پی و مزو تراپی کن 

یاخدا ۲۰ کیلو کم کردیتغذیه ت رو رعایت کن خیلی تاثیر داره، میوه بخور و وعده های غذایی مقویبه جز این م ...

اره تحت نطر دکتر تغذیه وزن کم کردم  تغذیمم خوبه ولی نمیدونم چرا دست دسته موهام میریزه نمیدونم از استرسه

سلام عزیزم 

منم ۸ماهه زایمان کردم و سه ماه بعد زایمانم موهامو کراتینه و پروتیینه کردم بچمو از ماه دوم شیرخشک میدم بخاطر اضافه وزنم ورزش و رژیم دارم جلوی سرم کامل ریخت🥲 

تقریبا شرایطم مثل خودته 

شاید باورت نشه از دی جی کالا قرص هیرویت گرفتم دوورق۳۵تومن الان دوره دومه استفاده میکنم اندازه ۲بند انگشت همون کچلیام در اومده ریزشم خیلی خیلی خیلی کم شده 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

قرص زینک پلاس هرشب بعد شام بخور 

هیرویت هم بخور نه اینکه دوتا قرص رو باهم بخوری تو یگ روز هااا؛اینجوری جوابگو نیست

یک یه روز زینک پلاس یه روز هیرویت

بادام درختی ۵تا بخیسون صبح ناشتا بخور 

عسل مویز شیره ارده هر روز اگه اینارو بخوری خیلیییی زود نتیجه میگیری عزیزم 

من خودم موهام همه ریخته بود بخاطر کرونا اما اینا رو که خوردم خیلی خوب شد

رزماری هم واقعااا عالیه هم شامپوش هم روغنش

لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم
سلام عزیزم منم ۸ماهه زایمان کردم و سه ماه بعد زایمانم موهامو کراتینه و پروتیینه کردم بچمو از ماه دوم ...

جدن منم یرم ینی شنیدم قرص هیرویتو میگم برم مزو تراپی و پی ار پی ولی میترسم برم اگه ادامه ندم دوباره ریزش مو بگیرم شنیدم تا وقتی انجام بدی تاثیر داره