2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی

1294 بازدید | 17 پست

من از روزی که باردار شدم 

شوهرم همش میگفت من زن ندارم تو حامله هسی رابطه ندارم نیاز دارم و این حرفا

میدونس من نمیتونم و برام خطرناکه 

ولی همش از نظر روحی و روانی تحت فشار میذاشت منو یه جوری که من خودم مقصر میدونسم که حاملم.

در حدی که‌میتونسم ا رضاش میکردم بازم ناراضی بود.

خلاصه که من زایمان کردم الان ۱۴روز گذشته سزارینی بودم.

چون فکر میکردم خیلی تو فشاره و داره اذیت میشه از روز دهم بعد از زایمان بهش گفتم که من مشکلی ندارم اگر بخایم رابطه داشته باشیم.

بعد همون شب نصفه های شب که‌ خواب بودم اومدم سمتم ولی خودش گفت که نه الان نمیتونم و خوابم میاد میخوام بار اوله بعد از کلی وقت سرحال  باشم. و گرفت خوابید راحت.

و الان ۴روزه که دیگه اسمشم نیوورده.

خیلی ناراحتم که چرا تو بارداری اینقدر منو دستکاری روانی کرد چرا الان چیزی نمیگه. چرا الان شور و اشتیاقی نداره.

تصمیم گرفتم که اگر درخواست داشت بهش بگم نه الکی بگم‌هنوز خونریزی دارم چون خیلی از نظر روحی داغونم کرده 

بنظر شما با همچین مردی چیکار باید کرد.

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

عزیزم ول کن چه بهتر ب بدنت برس و دعوا درست نکن 

بزار نگه تا بدنت اماده بشع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نه نگو سرد تر میشید

اتفاقا من دیگه پیششم نخوابیدم اومدم تو سالن اون تپ اتاقه. ب درک‌ ک سرد تر میشه چرا وقتی من نمیتونسم هر روز میگفت. الان ۴روزه ک‌میتونم یادشم‌نیس

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

عزیزم ول کن چه بهتر ب بدنت برس و دعوا درست نکن بزار نگه تا بدنت اماده بشع

اره بخدا اصلا میل جن سی ندارم هنوز فقط بخاطر خودش گفتم  ولی اشتباه کردم

اتفاقا من دیگه پیششم نخوابیدم اومدم تو سالن اون تپ اتاقه. ب درک‌ ک سرد تر میشه چرا وقتی من نمیتونسم ...

میدونم چی میگم اینکه کاری میکنن ادم عذاب وجدان بگیره سر چیزی ک تقصیرت نیس خیلی بده

ولی جاتو جدا نکن 

اره بخدا اصلا میل جن سی ندارم هنوز فقط بخاطر خودش گفتم ولی اشتباه کردم

نه نگو ولی ب خودت برس 

بعضی مردا حس بد میگیرن از شلختکی بعد زایمان ب خودت و بدنت برس ولی سراغش نرو خودش بو می‌کشه میاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتفاقا من دیگه پیششم نخوابیدم اومدم تو سالن اون تپ اتاقه. ب درک‌ ک سرد تر میشه چرا وقتی من نمیتونسم ...

نکن اشتباه کردی 

تو زایمان کردی یکم حساس شدی

سخت نگیر جدا کنی خودت پشیمون میشی 

نه نگو ولی ب خودت برس بعضی مردا حس بد میگیرن از شلختکی بعد زایمان ب خودت و بدنت برس ولی سراغش نرو خو ...

ن شلخته نیسم ولی دست خودم نیس نفرت پیدا کردم ک بخاد دسم بزنه

ن شلخته نیسم ولی دست خودم نیس نفرت پیدا کردم ک بخاد دسم بزنه

نفرت پیدا نکن ‌چون زایمان کردی یه حس عجیبی داره مردا این مدلی اند بزار از لحاظ روحی آماده بشه 

بنظرم اگر اومد اگر میتونستی دیگه پسش نزن خواهرانه بهت میگم ببخشیدا همین کارارو میکنیم شوهرامون میرن ...

منم بخاطر همین گفتم بهش. ولی چرا اصلا نیومد در صورتی که من هر شب حمام بودم هرشب اگر میومد پسش نمیزدم ولی ناراحتم چون تو حاملگی خیلی بخاطر این موضوع ناراحتم کرد. خوبه منم الان بگم هرشب باید انجام بدی وگرنه شوهر ندارم🤣

منم بخاطر همین گفتم بهش. ولی چرا اصلا نیومد در صورتی که من هر شب حمام بودم هرشب اگر میومد پسش نمیزدم ...

😄😄😄

ببین من الان داخل یکی از تاپیکا هستم 

خانومه صدای رابطه جنسی شوهرشو با یه زنه دیگه شنیده !!!!! 

چرا 

چون باردار بوده و نمیتونسته با شوهرش رابطه داشته باشه و اینا 

البته انصافا اینا دلیل نمیشه که مرد بره و خیانت کنه 

ولی خب مردا اون وامانده نیازشون باعث میشه هرکاری بکنن بخاطرش

جاااااانه عمت لایک نکن !