2777
2789
عنوان

من دوباره با هم اتاقی دعوام شد

926 بازدید | 35 پست

اتاق ما دو نفرس این یا خوابه یا درس میخونه انتظارم داره من تو اتاق هیچ حرکتی نزنم تلفنمو بیرون جواب بدم سر و صدا نکنم ک خانم درسشو بخونه یا بخوابه در حالی ک خودش ۶ صبح بیدار میشه در حمومو باز میکنه یبار در یخچالو باز میکنه یا وسیله جابجا میکنه من نمیتونم بخوابم حتی روزای تعطیل منم بهش گفتم اینجا خوابگاهه اگ رو سر و صدا حساسی برو کتابخونه درس بخون نمیشه ک من ت اتاق خفخ خون بگیرم اتاق مال دو نفره یکی دوس داره درس بخونه یکی دوس داره حرف بزنه پولشو دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست

اگه خوابگاهین ک حتما سالن مطالعه یا نمازخونه دارین

بره اونجا بخونه

موقع خواب هم رعایت کنین تایم ۱۱-۱۲شب تا ۶صبح 

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

دو نفرین با هم نمیسازین ما تو خدمت ۲۰۰ تا سرباز میچپوندنمون تو یه سالن که بخوابیم😂😂😅

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

باید هردوتون کنار بیاین باهم جفتتون دارین پول میدین

اخه من مثلا زنگم میخواستم بزنم ازش می‌پرسیدم ک درس میخونی یا نه تا اگ نمیخونه زنگ بزنم بعد دیگ پررو شد گفت من سرم درد میکنه برو بیرون حرف بزن منم دیگ گفتم حالا ک اینجور شد میبینی

اره دقیقا خیلی بده خیلی خونمو ت شیشه کرده روز تعطیلم ۶ بیدار میشه

البته بنده زود قضاوت نمی کنم 

و اگر یکم زود قصاوت کردم از خودم و شما عذرخواهی می کنم 

اما اگر شما چون باهاش زندگی می کنید که کمال گرایی افراطی داره خودش باید به این دید برسه که دچار این مشکل هست و خودش رو به چالش بکشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اخه من مثلا زنگم میخواستم بزنم ازش می‌پرسیدم ک درس میخونی یا نه تا اگ نمیخونه زنگ بزنم بعد دیگ پررو ...

الان اوایل هست یکم بگذره اگه بازم کنار نیومدی میتونی اتاقتو عوض کنی.خیلی به خودت سخت نگیر چون استرس دوری از شهر و خانواده هست درس هست. کارای هم اتاقی رو به هیجات نگیر 

البته بنده زود قضاوت نمی کنم و اگر یکم زود قصاوت کردم از خودم و شما عذرخواهی می کنم اما اگر شما چون ...

مطمئنید رو جا انداختم 

اگر مطمئن هستید که این مشکل رو داره و ادامه اون مطلب ☝️

معمولا افرادی که کمال گرایی افراطی دارند می خوان توی هرچیزی بی عیب و نقص باشند و توی دیگران و محیط اطراف شون هم دنبال بی عیب و نقص بودن می گردند 

اما خب چون گل بی عیب و خار فقط خداست 

این میل شون ارضا نمیشه و رو میارند به پرخاشگری 

و معمولا يا به خاطر یک یا چند اتفاق و ارتباط این طور شدند 

يا توی شخصیت شون هست یعنی ذاتا کمال گرای افراطی هستند که معمولا این ها درست درمان نمیشند اما می تونند مدیریت شده عمل کنند