2777
2789
عنوان

مرکز مشاوره انقد بی نظم

361 بازدید | 2 پست

نوبت اینترنتی گرفتم امروز پول هم دادم یه مقدار بعد ژنه زنگ زده امروز همه نوبتا پر شده اگه شد کسی کنسل کرد عصری بیا تایم خودت اگه نه میذارم  فردا یا پنجشنبه 

باز زنگ زده میگه فردا میتونی بیای میگم نه باز قطع کرده باز الان زنگ زده یک ساعت پیش میگه ساعت ۷ میتونی بیای میگم نه میگه ۸ میگم نه همون ۶ خودم اگه میتونم گفت پره گفتم باشه پنجشنبه پس باز الان زنگ میزنه میگه ۶٫۱۵ میتونی بیای 😏

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
رفتی امروز؟چی شد ؟نتیجه بخش بود

نه نرفتم هنوز 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.