2777
2789
عنوان

خوردن باقلا در بارداری

1466 بازدید | 14 پست

سلام خانما، خوردن باقلا در بارداری مشکلی داره؟ من حواسم نبود و دیروز خوردم، حالا از دیشب خارش دارم. ممکنه از باقلا باشه؟

قبل از بارداریم بدون هیچ مشکلی میخوردم آخه 

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حساسیت داشته باشی نباید بخوری .امکان داره از باقلا باشه

آخه تا الان هیچ وقت مشکلی نداشتم باهاش

نترس چیزی نمیشه ولی بهتره نخوری. ازین به بعد نخور

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

این باقالی ها که توی خیابون میفروشن هم ضرر داره ؟ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
این باقالی ها که توی خیابون میفروشن هم ضرر داره ؟ 

نگار جون انگار کلا باقالی هر مدلش رو نباید خورد

نگار جون انگار کلا باقالی هر مدلش رو نباید خورد

ممنون عزیزم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
والله منم تو بارداری خیلی خیلی زیاد خوردم....دخترمم الان ده ماهس....مشکلی نداره خداروشکر

ببخشید شما تو بارداری باقلا خوردین بچه تون فاویسم نداره؟

من خوردم حالا خیلی نگرانم 

یارب نظر تو برنگردد