2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169704 بازدید | 21938 پست
سلام بر دوستان آریاناجون عزیزم میگم بعد باشگاه چه خوراکی هایی خوبه و تاثیر زیادی داره تو چاق شدن؟!!

سلام عزیزم ...

تخم مرغ و سیب زمینی آبپز 

ماکارانی 

سیب زمینی سرخ کرده 

مرغ آبپز 

معجون 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شام تنها بودم یه لیوان شیرموز و یه تیکه کیک خوردم 😁😁😁

امشب و با ۸۳۰ بستم ...

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم ...  تخم مرغ و سیب زمینی آبپز  ماکارانی  سیب زمینی سرخ کرده  مرغ ...

مرسی فدات عزیزم😙😙😙😙😙😙❤❤❤❤

•┈••✾•...أَلحَمْدُللٰہ‌عَلْےٰ‌ڪُلِ‌حآلْ...•✾••┈•

خیلی عالیه بچه هاااااا 😍😍😍

خوشحالم که با اراده دارید ادامه میدید ...

ان شاءالله خیلی زود به هدفتون میرسین ...

ما-میتوانیم# 💪💪💪

خدایا دریاب :

بیگناهان در بند را

قرض داران آبرومند

بیماران

مادران چشم به راه ...

من شدنی ها را انجام میدهم و

و تمام نشدنی ها را به "تو" میسپارم.

یاریمان کن که تو بهترین یاری رسانی❤️

شب بخیر 🍀

🌷یکشنبه 30تیرماهتون عالی🌷

🌸سلامی از سر

🌺عشق و دوستی

🌼به دوستای مهربونم

🌸از خدا میخوام

🌺ڪبوتر زندگيتون

🌼براتون خبرای

🌸خوب و خوش بياره

🌺و لبخند همیشه

🌼رو لباتون باشه ...

سلام خوشگلا صبح همتون بخیر.وزن من 75کیلو .باز جای شکرش باقی اضافه نکردم همون وزنم

سلام عزیزم خوش اومدی 😍😍😍

آره عزیزم خیلی خوبه که اضافه نکردی ، از امروز با انرژی شروع کن باز 😉😉😉

سلام عزیزم خوش اومدی 😍😍😍 آره عزیزم خیلی خوبه که اضافه نکردی ، از امروز با انرژی شروع کن باز 😉😉 ...

فدای توبشم.وای انقد توعروسی گفتن بدشدی صورتت لاغرشده انگیزه موگرفتن 😢

فدای توبشم.وای انقد توعروسی گفتن بدشدی صورتت لاغرشده انگیزه موگرفتن 😢

خدانکنه عزیزم 😍😍😍

ببین عزیزم به حرف این دسته از آدمای حسووووووود اصلا توجه نکن ،،،

من چاق بودم انقدررررررررررر بهم تیکه انداختن و مسخرم کردن بخدا باورت نمیشه تنها آرزوی زندگیم این بود منم مث دخترای فامیلمون لاغر باشم همین !!!

تا اینکه بعد عروسیم لاغر شدم هیکلم عالی شد ، دیدن که منم میتونم مث اونا باشم شروع کردن حالا لاغریمو مسخره کردن که وااااای چقدر لاغر شدی صورتت ال شد بل شد و ...

ولی خودشون با اینکه لاغرن رژیمن که چاق نشن 😒😒😒

منم دیگه حرفاشونو هیچی حساب نکردم ، الانم تو تثبیتم صورتم جا افتاده و بهتر شده از زمان رژیم داره پر میشه ..

یکم غریبه ترها که میبینن کلی تعریف میکنن که هم هیکلت هم صورتت عالی شده ولی فامیلا نه 😒😒😒

همه میگن لاغر شدی و صورتت لاغر شد سنت خیلی اومده پایین ، اونروز تو باشگاه یه خانمه رو دیدم از من فقط یه سال بزرگتر بود یعنی ۲۸ سالش بود ولی بخدا بهش میخورد کمه کم ۳۶-۷ نشون میداد چون چاق بود خیلی ...

بعد که من گفتم ۲۷ سالمه اصلاااا باور نکرد ...

وااااای چقدر حرف زدم 😂😂😂

راستی هر روز صبح ناشتا دو تا قاشق ژله بخور و آب فراوونووون واسه صورتت ...