2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169700 بازدید | 21938 پست

من امشب و با ۷۵۰ بستم ...

شبتون زیبا عشقااا 😘😘😘

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
قربون تووووو 😘😘😘 عزیزممممم 😁😁😁  حالا انقدر خودتو اذیت نکن ، سوالی هم داشتی بپرس حتما ، ...

فدااات شممم❤😍❤

آاااره میدوونم تو همیشه کمکمون کردی ،دستت درد نکنه😍😍خدا خیرت بده عزیز دلم و ایشالله تا همیشه با پسر گلت سلامت و خوشبخت باشی❤😍

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدااات شممم❤😍❤ آاااره میدوونم تو همیشه کمکمون کردی ،دستت درد نکنه😍😍خدا خیرت بده عزیز دلم و ایشال ...

شرمندم نکن عشقم 😊😊😊

وظیفم بوده هرکاری کردم عزیزم ...

ممنون عزیزم همچنین شمااا 😍😍😍

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

من کالریم هنوز صفره ...

الانم میخوام برم لیزر وقت نمیکنم چیزی بخورم 😏😏😏

وزن امروزمم ۵۸/۶۰۰ 💪💪💪

امیدوارم همینطوری بیاد پایین ...

ما-میتوانیم#  

سلام منم ديروز رعایت کردم و 45 دقیقه پیاده روی با 20 دقیقه حلقه و 150 تا طناب  امیدوارم امروز ه ...

خسته نباشی عزیزم ...

میگم گلم من مشخصاتتو وارد کردم تو لیست که گفتی الان ۷۶/۵۰۰ وزنت ، ولی دیروز گفتی شدی ۵۷ ؟؟؟؟؟؟ 

یعنی من اشتباه کردم ؟ یا اشتباه تایپ کردی ؟ 

عااالی عزیزممممم 💪💪💪

💋🥰😍❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه اریا نا جون بخاطر دو روز پر خوری یک و نیم کیلو اصافه کردم ولی الان یک کیلو دوباره کم کردم

عزیزم آخه چند روز پیش روز اول که اومدی گفتی وزنم ۸۶/۵۰۰ بوده 

الان شدم ۷۶/۵۰۰

هدفمم ۷۰ 

من چون اسکرین میگیریم که تو لیست بنویسم دارم هنوز عکسشو ...

میگم چجوری یهو شدی ۵۷ آخه ؟؟؟

بچه ها سبوس برنج برای لاغری خوبه یا سبوس گندم؟

جفتش خوبه عزیزم من یه بار اینو میخورم یه بار اون 

الان سبوس گندم خریدم میریزم تو شیر و دارچین میخورم ...

دشمنت شرمنده باشه😍  همش از سر لطفت بوده.عزیزی🌹😍😘

فداااااات 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘