سلام دوستای گلم 😘😘 این تاپیک در راستای تاپیک قبلی زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ... چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم😍😍😍😍
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
آاااره میدوونم تو همیشه کمکمون کردی ،دستت درد نکنه😍😍خدا خیرت بده عزیز دلم و ایشالله تا همیشه با پسر گلت سلامت و خوشبخت باشی❤😍
"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 هیچ وقت نمیخواستم تو امضام بنویسم لطفا درخواست دوستی ندید ولی اگر منو نمیشناسید لطفاا درخواست دوستی ندید، محترم باشیم.🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
شرمندم نکن عشقم 😊😊😊 وظیفم بوده هرکاری کردم عزیزم ... ممنون عزیزم همچنین شمااا 😍😍😍
دشمنت شرمنده باشه😍
همش از سر لطفت بوده.عزیزی🌹😍😘
"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 هیچ وقت نمیخواستم تو امضام بنویسم لطفا درخواست دوستی ندید ولی اگر منو نمیشناسید لطفاا درخواست دوستی ندید، محترم باشیم.🌹