2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 171641 بازدید | 21938 پست

من امروز كالري حساب نكردم يه كمي زياده روي كردم 

ولي خب آزاد بودم ديگهههه😒😒😏😏

اي خدااا آخه چرا ما نميتونيم هميشه إزاد باشيم؟؟؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

با وزن ٦٠ از تعطيلات نيام بيرون صلوااااات😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پست_انگیزشی#  

دوستاي خوشگلم اين شبا هركجا رفتيد عزاداري التماس دعا 

شبتون بخيرررر😍😍😍

وااااي آريانا چه ناز شده😍😍 باريكلا 👏👏👏

قربونت برم عزیزم چشات ناز میبینه😍😍😍

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
با وزن ٦٠ از تعطيلات نيام بيرون صلوااااات😁

زهرا عوضش من شوهرم تعطیلات سرکاره و همش خونه تنهام خیلی خوب رژیم و رعایت میکنم😁😁😁

فقط یه روزش و میخوام برم خونه مامانم اینا اون روز و آزاد میزارم ...

راستی دارم واسه جشن بردیا واسه خودم لباس میدوزم ، اگه خوب شد میپوشم عکس میزارم ببینید😁😁😁

البته فقط از هیکلمااااا😝😝😝

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
دوستاي خوشگلم اين شبا هركجا رفتيد عزاداري التماس دعا  شبتون بخيرررر😍😍😍

حتما عزیزمممم محتاجیم به دعااا ...

شب بخیر گلم 😘😘😘

امروز صبح ۷۱.۹۰۰بودم

صبح ۱لیوان شیر

نهار خورشت قرمه سبزی داشتیم‌ک من فقط چندتیکه گوشتش رو خوردم

عصریک نیمرو خوردم 

نصف پرتقال

شامم چند تیکه مرغ سرخ کردم خوردم

صبح است نهانخانه ی
دل را بتکانید
بر چهره عزیزان گُلِ لبخند
نشانید
از عشق بگویید و
دل از غصه بشویید
بیرون بجهید از غم و
در پیله نمانید..

سلاااام
صبح جمعه بخیر 🍀

بچه هااا چرا نیستین؟؟؟؟

بیاین گزارش بدین یوقت زیاده روی نکنین تو خوردن ، تعطیلاتم که هست😝😝😝

کالری من تا الان ۴۰۶ تاااا

صبحانه : ۲۰۰ گرم شیر + ۲ عدد خرما

ناهار : ۱۰۰ گرم شیر + ۳۵ گرم نون لواش + ۳۰ گرم پنیر + ۷ گرم گردو 😁😁😁

تنهام حوصله غذا گذاشتن ندارم😂😂😂

امروز یه صحنه ی خیلی خوبی رو ترازو دیدم ...

وزنم ۵۹/۳۰۰ 😍😍😍

وااای خداجون فقط ۲-۳ کیلو مونده به هدف نهاییم  

سلام دوستان گل

اریانا جان من رعایت میکنم و امروز مثل شما ترازو عدد قشنگی به نشون داد ۸۸/۵ امیدوارم تا عید بتونم حداکثر وزنی که میتونم رو کم کنم

وارد این تایپیک شدم ۹۵ بودم

گروه آبی  وزن اولیه ۷۹/۱۵۰🤕 وزن هدف ۶۵ 😃
بچه هااا چرا نیستین؟؟؟؟ بیاین گزارش بدین یوقت زیاده روی نکنین تو خوردن ، تعطیلاتم که هست😝😝😝 ...

سلام قشنگم خوبی گل پسرت خوبع؟!

عروسی دوستمه و میخواد ۸کیلو کم کنه رژیمی داری ک ۲۰روزه ۸کیلو کم کنه گناه داره😞فقط الکی نباشه تست شده باشه

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
عاليهههههه💪💪 از دوشنبه بهتره دوستا هركي پايس همين پستو لايك كنه  وزناي شروعتونو بنويسين با ...

شما گرفتیچقدر کم کردی

😍یک رژیم سریع بهم میگی برای کم کردن۸کیلو وزن

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀