2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 171641 بازدید | 21938 پست

زهرا جان من امروز ۴۰دقه پیاده روی تند 

یه ساعت ایروبیک انحام دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام خانوما با اراده 

من وزن کشی قبلی وزنمو اعلام نکردم چون تازه چند روز بود شروع کرده بودم ۸۹/۹ بودم

امروز ۸۶/۳ تقریبا تو سه هفته ۳۶۰۰ کم کردم 

بچه ها شما تقویتی چی میخورین؟ من چون شیر میدم نمیخوام بدنم ضعیف بشه الان مولتی دیلی میخورم

شکر خدای مهربانم خودت مواظب پسرکاکل زریم باش

سلام شب بخیر بچها کی با مانکن کالری شماری میکنه بلد نیستم باهاش کار کنم  مثلا میخام بزنم یه لیوان شیر نمیره رو لیوان رو گرمه همش

دوستاي خوشگلم ممنونم از إظهار لطفتون به صدرا 😘😘😘

منم امروز كامل رعايت كردم شام يه تيكه سينه ي مرغ گريل خوردم و تمااام 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
زهرا جان من اونی که صب منظورم بود تو این پیام گرفتم در ضمن من تا الان حالم خوبه و مشگلی نداشتم خدا ...

خداروشكر الهه جوني 

انشاءالله فردا هم برات عالي باشه

اول صبح صدات ميكنم 

😘😘

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
زهرا جان من امروز ۴۰دقه پیاده روی تند  یه ساعت ایروبیک انحام دادم

فوق العاده بودي امروز آفرييين👏👏👏

دقت كردي امروز كه گزارش دادي انگيزه و انرژيت بيشتر بود؟؟

من واقعا از پستات انرژي گرفتم

سلام خانوما با اراده  من وزن کشی قبلی وزنمو اعلام نکردم چون تازه چند روز بود شروع کرده بودم ۸۹ ...

چقد عالي كم كردي عزيزم👏👏👏

مبارك باشه وزن خوشگلت. 

من امشب با يك عدد پست_انگیزشی# صحنه رو ترك ميكنم😁

شبتون بخييير 

سلام 

چرا من هر چی از صبح میخوام پست بزارم همش میزنه خطا اخه   

ساعت۶صبح ناشتا خودمو وزن کردم شدم ۷۴،۷۰۰  

دفعه قبل ۷۸،۸۰۰بودم ،یعنی ۴کیلو۱۰۰کاهش داشتم  

ایشالا وزن کشی بعدی بشم ۷۲،۷۰۰  

اریانا گلی وزنم وارد کن  

وایییییی چقدرررر خندیدم 😂😂😂😂😂 من پسرشم🤣🤣🤣🤣 ببوسش خدا حفظش کنه ❤️💋

شیدا جونی اون پستت ریپلای نشد

قربونت برم عشقمممممم

وااای شیدااا خدا از دهنت بشنوه😃😃

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام  خانومای گل منم امروز عصر پیاده روی داشتم یه ساعت هفته ای سه جلسه هم باشگاه فیتنس میرم کال ...

سلام عزیزم شاید سایز کم کردی 

رژیمتو دقیق رعایت میکنی؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام  چرا من هر چی از صبح میخوام پست بزارم همش میزنه خطا اخه     ساعت۶صبح ناشتا خو ...

سلام تمبر جون خیلللللللی مبارکه عزیزم😘😘😘

من وزنت که بالا رفته بود وارد نکردم اینو وارد کردم که کلی انگیزه بگیری😃

سلام خانوما با اراده  من وزن کشی قبلی وزنمو اعلام نکردم چون تازه چند روز بود شروع کرده بودم ۸۹ ...

سلام سوگیل جون عااالی کم کردی مبارکه عزیزم😘😘😘

من مولتی مینرال و ب کمپلکس میخورم