2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169713 بازدید | 21938 پست

بانوجان حال خودت را خوب كن
تغییر دکوراسیون بده..!
اتاقت رو
خونه ات رو

محیط اطرافت رو نو وتازه کن تا هم حوصله ت بیشتر بشه هم روحیه ات بهتر...

❣بانو حال توخوب بشه؛ حال اعضای خونه عالیه

انرژی-مثبت#

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ببخشیدخیلی سوال پرسیدم پروتیین هارو چی بهتره استفاده کنیم

من بيشتر سينه ي مرغ ميخورم و تخم مرغ آبپز

به ماهي حساسيت دارم وگرنه ماهي هم عاليه 

تن ماهي تو آب نمك هم خوبه 

گوشت راسته هم آبپز كنيـ خوبه ولي من نميتونم گوشت بدون روغن بخورم حس ميكنم مزه نداره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشیدخیلی سوال پرسیدم پروتیین هارو چی بهتره استفاده کنیم

عزیزم سینه مرغ آبپز یا کبابی ، گوشت پخته و کبابی ، ماهی کبابی یا گریل بهترین گزینست

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
😂😂😂😂😂😂😂😂 آريانا منم همش همينو ميگم  نمياد يه مصيبته مياد يه مصيبت البته من الان از ه ...

واقعااا الان قدرشو میدونم😅😅😅😅

بانوجان حال خودت را خوب كن تغییر دکوراسیون بده..! اتاقت رو خونه ات رو محیط اطرافت رو نو وتازه کن تا ...

بيييييسسسست👍👍👍👍

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
نيستي عشقم مطمئن باش منكه سه چهار بار تو شيردهي اينجوري شدم  البته بهت حق ميدم چونـ خودم اين ...

خداکنه زودتر بشم استرسش آدمو میکشه😞😞😞

بیچاره شوهراااا😂😂😂😂😂

من بچه میخوام ولی نه الان ، ان شاءالله ۳-۴ سال دیگه

خداکنه زودتر بشم استرسش آدمو میکشه😞😞😞 بیچاره شوهراااا😂😂😂😂😂 من بچه میخوام ولی نه الان ، ان ...

خدا نكنه عزيزدلللل

نگران نباش بابا حالا كم كم عادت ميكني تو شيردهي زياد اينجور ميشي

سلااااام جيگرااااا صبحتون بخيرو شادي باشه انشاءالله🌺🌸🌺🌸🌺🌸 من ديشب خونه ي مادرشوهر كار دست ...

اشکال نداره آجی به اون حال خوبش می ارزه 😍

زهرا تو واقعااا فرشته ای واسه خونواده همسرت😉😉😉

مطمئنا اونا هم خوبن و خیللللی دوستت دارن ...

منم از امروز تا شب یلدا کالریمو پایین میبندم که لااقل یه کیلو کم کنم و همون ۶۲ بشم ، الان ۶۳ ام

خدا نكنه عزيزدلللل نگران نباش بابا حالا كم كم عادت ميكني تو شيردهي زياد اينجور ميشي

بدونم حامله نیستم اشکال نداره هروقت شدم😁😁😁

اشکال نداره آجی به اون حال خوبش می ارزه 😍 زهرا تو واقعااا فرشته ای واسه خونواده همسرت😉😉😉 مطمئن ...

نه بابا 

يه اخلاقاي خاصي هم دارم كه نگو و نپرس😅🙈🙈🙈

واي منم اين ٥٨ داره عذابم ميده

نه بابا  يه اخلاقاي خاصي هم دارم كه نگو و نپرس😅🙈🙈🙈 واي منم اين ٥٨ داره عذابم ميده

نه من مطمئنم تو خیللللی خوبی😂😂😂

منم دوس دارم زودتر ۶۱ و ببینم 

امروز ۶۲/۹۰۰ بودم 

خداکنه تا آخر هفته لااقل ۶۱/۹۰۰ و ببینم 

سلام من یه ساعت ورزش کردم صبحانه هم نون سنگک و خامه و عسل خوردم یه لیوان نسکافه با ویفر شکلاتی 

رفتم دندونمو عصب کشی کردم خیلی خستم😒😒 ناهار هم عدس پلو گذاشتم کالری نمیشمارم فعلا

سلام به همگی 

خوبین 

منم از فردا دوباره رژیم رو شروع میکنم 

احتمالا همین رژیم ۵ روزه دکتر خضری رو بگیرم 

شایدم ۲ روز روزه گرفتم بعدش کالری شماری کنم 

خانوما من 

۲۲ قرص خوردم 

۴ روز گذشته پ نشدم هنوز 

چند روز طول میکشه بنظرتون 

دارم کلافه میشم 

دوستااااا من امروز اومدم خونه ي مامانم نتونستم شوك باشم

از فردا شروع ميكنم انشاءالله

واقعا امروز نميشد چونـ حالمم خوب نيست اگه نخورم از پس كاراي صدرا برنميام،، مامانمم همش نبات و چاي ميچپونه ته حلقممممم😫😫😫😫

فردا كه روز چهارمه حالم بهتر ميشه ميتونم كنترل كنم

سلام به همگی  خوبین  منم از فردا دوباره رژیم رو شروع میکنم  احتمالا همین رژیم ۵ رو ...

معصومه جوني بيا از فردا باهم بگيريم منم انگيزم بيشتره 

البته هرجور راحتي عزيزم 

2790
2778
2791
2779
2792