2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169711 بازدید | 21938 پست
آريانا ميشه لطفا واسه شنبه هفته ي ديگه يه رژيم توپ و باحال بزاري اونايي كه پايه ان باهم بگيريم  ...

آره عزیزم حتماااا

فقط اینکه چند روزه باشه؟؟؟؟؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
قربونت برم عشقم😂😂😂😂 زهرا اگه ترازو تاشو پیدا کردی واسه منم بگیر یه دونه😂😂😂😂😂😂😂

باشه عشقم

كادويي برات ميارم قزوين  

ولي من مطمئنم اختراع ميشه مطمئنمممممم  

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره عزیزم حتماااا فقط اینکه چند روزه باشه؟؟؟؟؟

سه روزه يا بيشتر به پنج شنبه جمعه نخوره لطفا

تشكرات فرااااواااان  

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
به به مدیرجونی😆 مباااررررکه 👌👏👏👏 انشا۶الله هرچ زودتر بوزن هدف گت برسی عشقم😘

مرسی عزیزدلممممم همچنین😘😘😘

وااای عسل ناز 😂😂

مطمئنم باز سر و کله اش پیدا میشه و میگه که گند زده و باز از وزن ۸۵ شروع کرده😂😂😂

دلم واسش تنگ شده😍

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
باشه عشقم كادويي برات ميارم قزوين     ولي من مطمئنم اختراع ميشه مطمئنمممممم     ...

وااااای خداکنه باشه تو به بهونه اون بیایی خونمون😁😁

سه روزه يا بيشتر به پنج شنبه جمعه نخوره لطفا تشكرات فرااااواااان    

باشه عزیزم پیدا میکنم میزارم حتماااا

مرسی عزیزدلممممم همچنین😘😘😘 وااای عسل ناز 😂😂 مطمئنم باز سر و کله اش پیدا میشه و میگه که گند زد ...

وزن ۸۵ و خوب اومدی😂😂😂

البته منم دست کمی ازون نداشتم  

منم دلم تنگ شده،یاد همشون بخیررر😆

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

کالری منم تا الان ۲۸۳ تاااا

صبحانه : یه لیوان چای + ۳ عدد خرما 

ناهار : ۱۶۴ گرم موز + ۶۳ گرم نارنگی 

** تقلب : ۱ قاشق لوبیاپلو 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

واسه شوهرم ناهار درست کردم یه قاشق خوردم ...

امـــــــّا شوهرم رفت سفر کاری و فرداشب میاد ان شاءالله ، دیگه امشب و فردا چون تنهام و غذا درست نمیکنم رژیم و عاااالی رعایت میکنم💃💃💃

انقدر که دختر خوبیم و میخوام رژیم و رعایت کنم بخاطر این گفتم امروز و فردا که تنهام خونه میمونم و نمیرم خونه مامانم اینا😁😁😁

البته از ترازومم نمیتونم جداشم😆

الانم بردیارو خوابوندم اگه خدا بخواد پاشم ورزش کنم بترکووووووونم💪💪💪💪💪💪

وااااای خداکنه باشه تو به بهونه اون بیایی خونمون😁😁

اي جوووونممم 

فداي توووو    

منم خيليـ دوست دارم تورو از نزديك ببينم

اگه يه روزي اومدم قزوين هماهنگ ميكنيم همو ببينيم 

وزن ۸۵ و خوب اومدی😂😂😂 البته منم دست کمی ازون نداشتم     منم دلم تنگ شده،یاد همشون بخی ...

والا 😂😂😂

نه تو دیگه متحول شدی فعلا غیب نمیشی😜

ایندفعه دیگه غیبت بزنه با من طرفی😡😡😡😡

واقعاااا دلم واسه بچه های قدیم تنگ شده خیــــلی😫😫😫😫😫

آزاد و شادن و یادته؟خیلی دلتنگشونم 

اي جوووونممم  فداي توووو       منم خيليـ دوست دارم تورو از نزديك ببينم اگه ...

قربونت برم من آجی جوووووووونم حتماااا😘😘😘😘😘😘😘

🔯🔯
امروز رو قبلا هرگز نديده بودى!
از هر ثانيه اش لذت ببر😊🌸

انرژی‌-مثبت#  

#تلنگر

حال دلت را دست آدم ها نسپار
نگذار افسار به دست به هرکجا بِکشندت
نگذار با حرف هایشان امیدت را نا امید کنند
اجازه نده رفت و آمدشان بشود دلیل غم و شادی ات
زندگی ات را در دستان خودت نگه دار، محکم و وفادار
محبت کن و مهربانی را هدف خودت قرار بده تا مدیون دل و روح و احساسات خودت نشوی
عقل حسابگرت را هم ناظر کن که مبادا به بیراهه روی

این کلیشه ها را تکرار میکنم که برسم به یک کلام حرف حساب
"عزیز من، لطفا فرش زیر پای آدم ها نباش، تابلو فرش زیبایی باش که بر دیوار دلشان قابت کنند"

انرژی‌-مثبت#  

شیدا میگم چه ورزشایی میکنی ؟ من‌ زودی خسته میشم 😔😔

عزیزم من بدنسازی کار میکنم هفته ای دوبار هم یه ساعت هوازی با کش و چوب کار میکنم با خودت قرص جوشان انرژی زا ببر بخور قبل ورزش قهوه بخور تا انرژی ات کم نشه