پدر شوهرم دیشب سکته کرده الان شوهرم میگه دست و پاش بی جون میشه تا کی اینجوریه
تو این بدبختی یه لقمه نون نداریم بخوریم کار خدا رو ببین نمیدونم چیکار کنیم نه میتونه بمونه پیشش نه میتونه برگرده خونه گرفتار شدیم دعا کنید حالش خوب شوهرم زودتر بیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سنش کمه مادر بزرگ من ۸۶سالش بود سکته کرد سه هفته بستری بود بعد مرخص شد دور از جون پدر همسرتون سه چه ...
وای خدا تو این بی پولی مغزم داره سوت میکشه ادم اگه پول داشت میتونست دکتر خوب ببره خوب شه شوهرم کارگره فقط پنج تومن پول داریم از دیشب حالم بده خدایا این چه بلایی بود سر راهمون قرار دادی
خب شهر نزدیک ک هست بعضی ها دولتی هستن یا بهزیستی هم دارهبهتر از اینه فلج بشه گوشه خونه
میدونم ولی ما تهرانیم اون روستا چند ساعت راهه ما هم وضعمون خوب نیست هزینه فیزیوتراپی بدیم بخدا تابستون فهمیدیم پسرم دیسک داره تو سن کم هنوز فیزیوتراپی نتونستم ببرم