2777
2789

من دو ساله سینگلم ولی همش تو فکرم خط ام عوض کنم ولی برنامه ها مجازی مختلف رو چکار کنم با خطم ثبت نام زدم شاید یادم نیاد الان بعدا اون سایت یا برنامه بخام رو شماره قبلیم باشه بدبخت میشم. 

الان مسئله ای ندارما میگم وقتی ازدواج کردم مثلا ‌‌ هفت سال بعد یه شماره ناشناس زنگ بزنه یا هربار شماره ناشناس بزنه قلبم بیاد تو دهنم که کیه چی بود. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو نفر رو میشناسم با اینکه نامزدن نه تنها خط عوض نکردن بلکه همچنان با پسرای قبلی دوران مجردی در ارتب ...

نههههههههه من الان مجردم دو ساله گذشته هنوز میترسم شماره ناشناس زنگ بزنه 😰😰😰

چجوریییی میتوننو

هیچ کس زنگ نمیزنه بیکارن مگه ول کن تهش بلاک کن

من الان که مجردم ناشناس زنگ بزنه قلبم میاد تو دهنم 

دیگ میگم وقتی ‌متاهل شدم چی راحت خط عوض کنم بره ولی کلی برنامه و سایت ثبت‌نام کردم 😫😫

چی شدددددد؟؟؟؟ شوهرت چه کرد؟

ببین خیلی ضایع بود خط عوض کنم چون بعد اون پسره زنگ زد بهش گفتم مزاحم نشو ازدواج کردم گفت کی تو رو با این اخلاق سگت گرفته قط کردم بلاک کردم از یه خط دیگه زنگ زد بهش گفتم تو رو خدا زنگ نزن این به گذشته منم حساسه گفت فقط یه بار ببینمت گفتم هرگز این کارو نمیکنم باز بلاک کرد بعد یه شب شوهرم گوشیمو گرفت دستش نمیدونم یه حسی بهش گفت برو تو پیام های مسدود شده اونم کلی پیام داده بود خیلی ناراحت شد گفتم به خدا حتی قبل از اینکه تو بیای من کات کرده بودم مگه خودت گذشته نداشتی یه هفته حالمون بد بود بعد گفت درست میگی منم گذشته داشتم بهتره داستانو فراموش کنیم دیگه تموم شد اما کلا به اسمش حساسه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

چی شدددددد؟؟؟؟ شوهرت چه کرد؟

تو پیامای مسدود شده نوشته بود چه خاطراتی باهم داشتیم یادته تو پارک گربه ها رو دورمون جمع میکردیم بهشون غذا میدادی چون من عاشق گربه هام بعد نوشته بود میرم از شهرت تو منو نابودم کردی خدا نابودت کنه شوهرم بیشتر از علاقه اون حالش بد بود منم گفتم من مسئول علاقه دیگران به خودم نیستم خلاصه تموم شد دیگه هم تلفن نزد فقط همون بود عادت نداشتم هرز بپرم

تو پیامای مسدود شده نوشته بود چه خاطراتی باهم داشتیم یادته تو پارک گربه ها رو دورمون جمع میکردیم بهش ...

واعیییییی پس منم باید عوض کنم امکان این اتفاق هست 😫

ببین خیلی ضایع بود خط عوض کنم چون بعد اون پسره زنگ زد بهش گفتم مزاحم نشو ازدواج کردم گفت کی تو رو با ...

واااای چه شوهرت منطقی عمل کرده خیلی ها نمیتونن هزارتا فکر میکنن همون یه هفته معلوم نیس چه بهتون گذشته 

منم از همین میترسم منم دو ساله سینگلم میگم نکنه ازدواج کنم و.... 

واعیییییی پس منم باید عوض کنم امکان این اتفاق هست 😫

اگه از من میشنوی عوض کن چون تو ذهن میمونه اگر چه گذشته اونم چیزایی بود پیاما و عکسایی بود منم دیدم اما چون برا گذشته بوده نمیشه آدم بی منطق رفتار کنه اما در کل میدونم که هر دومون از این موضوع ناراحت بودیم اما چیزی نمیگفتیم عوض کنی بهتره در ضمن من بعده چند سال به خاطر اعتیادش ازش طلاق گرفتم و پارسال توی کمپ فوت کرد

واااای چه شوهرت منطقی عمل کرده خیلی ها نمیتونن هزارتا فکر میکنن همون یه هفته معلوم نیس چه بهتون گذشت ...

چاره ای نداشت خودشم گذشته داشت دیگه