2777
2789
عنوان

وقتی پریودین همسر یا نامزدتون چیکار می‌کنه ک حالتون خوب بشه🥲❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر کاکائو که بیشتر اذیت میکنه

اره میدونم مامانمم میگه نمیخورم الان😂

ولی خواستم ی چیز کوچیک و کم خرج بگم🤌

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

هیچ .تازه غز میزنه خرمشهر کی آزاد میشه

😂😂😂😂😂من پریود میشم شوهرم حساب میکنه ببینه چند سال دیگ پریودیم ادامه داره بعدم میشماره ببینه چند روز مونده تموم شه 😂😂😂خیلیی باحاله 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

پایدار🥺🌱

فداتشم🥳♥️

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

هیچ کار نمیکنه ولی یه چند باری که حالم خوب نبود دعوامون شد با لگد زد کمرم . بیشتر دعواهای ما تو پریودی منه که بعضی وقتا با کتک همراهه

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

حواسشه دهنشو ببنده فقط اون ی هفته رو

😅😅😅😶‍🌫️💞

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

😂😂😂😂😂من پریود میشم شوهرم حساب میکنه ببینه چند سال دیگ پریودیم ادامه داره بعدم میشماره ببینه چند ...

چ باحال😂😂

اوایلش همینجوریه

منم تو دوران دوستی دیگه شوهرم خودشو جر میداد از خودشیرینی، سریع میبرد واسم جیگر میخرید و اینا

الان بعد ۷ سال زندگی نمیپرسه زنده ای؟ مردی؟ 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

هیچی نگو نمیخوام صداتو بشنوم😂😂😂 شوخی میکنم 

همسر من این موقع ها کمپوت آناناس میاره برام و سر ب سرم نذاره بهتر میشم

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

خیلیم عالی شوهر منم اینطوریع خدا خیر بده اینجور مردا رو

اره واقعا خدا خیرشون بده🥲❤️‍🩹