2777
2789

خانمای متاهل بگید الان چند تا خط دارید و چندتا اکانت تلگرام 

شوهراتون با این قضیه مشکل ندارن؟

من خودم سه تا خط دارم یه ایرانسل دو تا همراه 

که دوتاش تو گوشیم 

و سه تا اکانت تلگرام 

شما چی؟؟ 

شوهراتون چی اونا چندتا دارن؟ شما با این مورد مشکل دارید یا نه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی خط ایرانسل دارم هیچ فضای مجازی ندارم

شوهرمم ی خط ایرانسل داره 

اپ هم اینستا داره و تلگرام و ایتا و روبیکا

شوهرم اصن مشکلی با داشتن فضا مجازی و... نداره

خدش میگف اینستا نصب کن برات استوری بزارم ذوق کنی

یا میگف روبیک نصب کن پست بزارم برات و...

خدم خشم نمیاد عه فضا مجازی

منم مشکلی با داشتن اپ ندارم چون مطمئنم ازش

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

من الان هفده ساله یه خط ایرانسل دارم با یه اکانت اینستا شوهرم سه بار خط عوض کرده ولی یه اکانت داره اگه بیشتر ازاین باشه هم من مشکل خواهم داشت هم همسرم اگه به کار مربوط بشه که هیچی 

دوتا همراه دارم و تلگرام یه اکانت 

ایتا دو اکانت

نه شوهرم کاری نداره

شوهرم ۴ تا خط داره اینستا ۳ اکانت فقط

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من یه دونه دارم، اگه بیشترم داشتم مشکلی نداشت، شوهرمم اگه بیشتر از یکی میداشت مشکلی نبود، فقط برای چ ...

به نام خودم فقط یکیشه 

همراه بنام خودمه برای کارای که خط به نام صاحب باید باشه انجام میدم مثلا کارت عابر و این چیزا 

ایرانسل  که از اینترنتش استفاده میکنم محله ما ایرانسل سریعه 

تلگرامم یه اکانت برای گروه های مختلف مثه پزشکی و ایناس که سوال میپرسم دلم نمیخاد آشنا تو گروه بفهمه خط منه

یکیش اصلیمه برای آشنا و اینا 

یکی‌ ام بی استفاده اس همینجور ولی دیلیت نمیزنم چون اگ موقع کار داشتم جوین رو تلگرام به همه اعلام میکنه میان سلام احوال پرسی😐

هر دو فقط یه خط داریم 

من اینستا تلگرام واتس اپ روبیکا ایتا ایمو دارم 

همسرم ایتا اینستا داره 

مشکلی هم نداریم 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️